CELEBRITIES

Οι ισχυρότεροι influencers. Οι 10 σταρ με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram για το 2018

Instagram/kyliejenner

Τα social media έχουν αλλάξει πολλά σε σχέση με τη διασημότητα και το status του star που κάποτε ήταν εφικτό μόνο για τους τραγουδιστές και τους ηθοποιούς του Hollywood. Πλέον ο καθένας μπορεί να έχει ακόλουθους που προσέχουν τι κάνει, τι τρώει, τι φοράει και εμπνέονται για το δικό τους lifestyle κάνοντας τις προσωπικότητες που ακολουθούν να αγγίζουν πολύ πιο γρήγορα και εύκολα τα όρια της διασημότητας. Βέβαια στην περίπτωση αυτής της λίστας με τους 10 ανθρώπους που έχουν τους πιο πολλούς followers στο Instagram για το 2018 η διασημότητα είναι μια λέξη πολύ μικρή για να περιγράψει την πραγματικότητα, αφού μιλάμε στην ουσία για αστέρες παγκόσμιου βεληνεκούς, αφού οι ακόλουθοί τους είναι τόσοι που θα μπορούσαν να γεμίζουν μεγάλες ή μικρότερες πόλεις.

Justin Bieber – 103 εκατομμύρια followers

View this post on Instagram

My wife is awesome

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

Μπορεί να έχει έναν χρόνο να βγάλει καινούργια μουσική αλλά οι Beliebers είναι πιο πιστοί από ποτέ στο είδωλό τους. Ο 24χρονος μουσικός που συνήθως ανεβάζει φωτογραφίες με φαν του ή με φίλους του και ενίοτε με τη σύζυγό του πια, Hailey Baldwin, έχει κατακτήσει επάξια εκτός από τον κόσμο της μουσικής και αυτόν των social media.

Neymar Jr – 107 εκατομμύρια followers

 

Ένας από τους πιο διάσημους ποδοσφαιριστές του κόσμου είναι ο Neymar Jr. που πέρασε το καλοκαίρι του στα γήπεδα παίζοντας με την Εθνική Βραζιλίας στο Mundial ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στα καθήκοντά του στην Paris St. Germain. Ο Neymar Jr. συνήθως μοιράζεται φωτογραφίες του από το γήπεδο ή και (φυσικά) διαφημιστικές του καμπάνιες.

Taylor Swift – 114 εκατομμύρια followers

 

Μόλις ολοκλήρωσε μια εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία -μάλιστα συγκέντρωσε τα περισσότερα έσοδα από κάθε άλλη επί αμερικανικού εδάφους. Και η Taylor Swift εκτός από τους λογαριασμούς της που ανεβαίνουν, είδε να αυξάνεται και ο αριθμός των ακολούθων της στο Instagram. H τραγουδίστρια που μοιράζεται υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και τρυφερά post για την οικογένεια, τους φίλους και τις γάτες της έχει πλέον 114 εκατομμύρια follower.

Kylie Jenner- 121 εκατομμύρια followers

 

Εκτός από το πρώτο της εξώφυλλο στο Forbes και τη βεβαιότητα πως είναι η πιο πλούσια από τις αδερφές Kardashian – Jenner η νεαρή επιχειρηματίας, νέα μητέρα και περσόνα της TV έχει σμήνη ολόκληρα ακολούθων που καθημερινά παρατηρούν κάθε μικρή λεπτομέρεια της- τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα social media- αψεγάδιαστης ζωής της.

Kim Kardashian – 122 εκατομμύρια followers

View this post on Instagram

Date night seeing Cher is always a good idea!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Λίγο μόνο προηγείται η αδερφή της Kylie και πρώτη διδάξασα στην οικογένειά της για το πώς κανείς κατακτά την κορυφή της δόξας. Ο λογαριασμός της Kim στο Instagram περιέχει τα παιδιά της, τα πιο εκκεντρικά outfit της, αποκαλυπτικές φωτογραφίες και πού και πού λίγο από τον σύζυγό της, Kanye West.

Beyonce- 121 εκατομμύρια followers

 

121 εκατομμύρια ακόλουθους έχει συγκεντρώσει η Beyonce που φέτος ταξίδεψε τον κόσμο σε κοινή περιοδεία με τον σύζυγό της Jay Z κι έκανε μια εμφάνιση που θα μείνει για καιρό στη μνήμη όλων μας στο φεστιβάλ της Coachella. Και μπορεί να νομίζεις πως με τόσες υποχρεώσεις δεν θα είχε χρόνο για το Instagram της αλλά απατάσαι αφού φροντίζει να μοιράζεται προσωπικές φωτογραφίες της με αισθητική και να τραβά όλο και περισσότερους χρήστες του Instagram να την ακολουθήσουν. Την κοπέλα δεν την φωνάζουν Queen Bey χωρίς λόγο.

The Rock – 125 εκατομμύρια followers

 

Οι άνθρωποι θέλουν να βλέπουν τι κάνει ο Dwayne Johnson ή αλλιώς ο The Rock στη ζωή του. Θέλουν να βλέπουν τι γυμναστική κάνει αλλά και τι τρώει. Και τρώει πολύ φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια του. Μάλιστα συχνά παραθέτει και τις συνταγές του και μάλλον αυτό είναι ένα από τα πράγματα που κάνουν το λογαριασμό του ηθοποιού να γεμίζει καθημερινά με όλο και περισσότερους followers.

Ariana Grande – 139 εκατομμύρια followers

 

Αν αυτή τη χρονιά η Ariana Grande δεν βρισκόταν σε αυτή τη λίστα τότε δεν ξέρουμε πότε θα έμπαινε. Η τραγουδίστρια ήταν η Billboard Woman of the Year, αρραβωνιάστηκε και χώρισε μέσα στον ίδιο χρόνο, έχασε έναν πρώην της από τη ζωή και ένας πάστορας τη χούφτωσε κατά τη διάρκεια της κηδείας της Aretha Franklin. Συζητήθηκε όσο λίγοι και ο αντίκτυπος της συζήτησης αυτής αποτυπώνεται στον αριθμό των ακολούθων της.

Selena Gomez – 144 εκατομμύρια followers

 

Η Selena δεν είναι απλά μία ακόμα τραγουδίστρια και ηθοποιός αλλά για πολλούς εκεί έξω -συγκεκριμένα για 144 εκατομμύρια- είναι η δική τους φωνή. Η Selena Gomez ποστάρει από red carpet εμφανίσεις μέχρι καθημερινές στιγμές, την ανθρωπιστική δράση της και που και που σοβαρά ζητήματα υγείας που αντιμετωπίζει -όπως η μεταμόσχευση νεφρού που δέχτηκε από φίλη της. Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι ζεστός και προσιτός και αυτό βγαίνει στον αριθμό των ακολούθων της.

Cristiano Ronaldo- 148 εκατομμύρια followers

View this post on Instagram

La famiglia bianconera! #finoallafine

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 

Στο νούμερο ένα αυτής της αντίστροφης μέτρησης δεν βρίσκεις κάποιον αστέρα του Hollywood αλλά έναν αστέρα των γηπέδων. Ο Cristiano Ronaldo άλλαξε ομάδα μετά από σχεδόν μία δεκαετία και επίσης απέκτησε μέσα σε λίγους μόνο μήνες μια πολυπληθή οικογένεια, χαρούμενα στιγμιότυπα της οποίας δεν διστάζει να μοιράζεται στο Instagram. Και τα follow πέφτουν βροχή.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/kyliejenner