CELEBRITIES

Η γκάφα του Ηλία Ψινάκη: “Πέθανε” την Ειρήνη Παππά και την αποχαιρέτησε μέσω Instagram

NDP Photo Agency

Άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε. Κι έγινε το λάθος κι άντε να το μαζέψει ο Ηλίας Ψινάκης. Ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του με την Ειρήνη Παππά και την αποχαιρέτησε, θεωρώντας πως έχει φύγει από τη ζωή. Πολύ όμορφα τα λόγια του αλλά η Ειρήνη Παππά παραμένει εν ζωή. Μόλις τα σχόλια αποκατέστησαν την αλήθεια, το post κατέβηκε.

 

«Για μισό αιώνα Ειρηνάκι μου ταξιδέψαμε μαζί στον μισό πλανήτη, μου έμαθες πολλά, μου γνώρισες όλες αυτές τις διεθνείς προσωπικότητες που μας μάθανε πολλά. Περάσαμε μια υπέροχα γεμάτη, ευτυχισμένη ζωή και πολύ γέλιο. Με έκανες πάντα περήφανο που είμαι Έλληνας, όπου κι αν πηγαίναμε. Αυτό το ταξίδι μετά από την απομόνωση αποφάσισες να το κάνεις μόνη σου.

Να μου φιλήσεις τον Βισκόντι, τον Φελίνι, τον Τζεφιρέλι, τον Νίνο Ρόττα, τον Μενότι τον Μάρλον, τον Κακογιάννη, και ειδικά τον αγαπημένο μας Βασίλη Φωτόπουλο. Να μου τους φιλήσεις όλους, ξέρεις εσύ. Από τις χιλιάδες φωτογραφίες που έχουμε με όλους αυτούς, βάζω την αγαπημένη σου από το σπίτι σου στο Χιλιομόδι που είμαστε ακόμη μικροί και το σκάγαμε και περνάγαμε τέλεια οι δυο μας, μετά τα Χόλυγουντ, τις Ιταλίες, τις ταινίες σου, τραγωδίες, Μπρόντγουει κλπ… Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για την υπέροχη ζωή που ζήσαμε.»

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency