CELEBRITIES

Παντρεμένη η Hλιάνα Παπαγεωργίου; Η απρόσμενη αποκάλυψη για τον άγνωστο γάμο της

Instagram/lianapapageorgiou

Σαν βόμβα έσκασε το πρωί της Παρασκευής ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μοντέλο και πλέον πρώην κριτής του Greece's Top Model, έχει κάνει έναν γάμο, που είναι ακόμα σε ισχύ, αλλά για τον οποίο κανείς, δεν γνώριζε τίποτα, σε επίπεδο δημοσιότητας τουλάχιστον. Ένα γεγονός για το οποίο ποτέ δεν έχει μιλήσει εκείνη. Το λες κι απροσδόκητο όλο αυτό. 

Την αποκάλυψη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο “Happy Day”: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έζησε έναν πολύ θυελλώδη έρωτα. Γνώρισε τον Γιάννη της το 2010, ένα όμορφο αγόρι, πολύ κοντά στην ηλικία μ’ εκείνη, εκείνος αρχιτέκτονας στο επάγγελμα, τότε ακόμα δεν είχε ξεκινήσει της σπουδές του, την ερωτεύτηκε πάρα πολύ, εκείνη όμως ζούσε στο εξωτερικό. Τα πράγματα δεν ήταν πάρα πολύ εύκολα στην αρχή, ταξίδευε πολύ ο ένας στον άλλον. Μάλιστα, κι η ίδια έχει πει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις της πως πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού της ήταν ο Γιάννης της που τον αγαπούσε πάρα πολύ. Τελικά αυτός ο πολύ μεγάλος έρωτας επισφραγίσθηκε με έναν γάμο», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ παράλληλα στη μεγάλη οθόνη του πλατό της εκπομπής περνούσαν φωτογραφίες του γάμου της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Όπως συμπλήρωσε η παρουσιάστρια, ο γάμος τελέστηκε στο Λος Άντζελες με κουμπάρους την Γιάννα Τερζή, η οποία ήταν και συγκάτοικος της Ηλιάνας στην Αμερική, αλλά και τον Δημήτρη Γιαννέτο. Οι καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι κι η τελετή έγινε σχεδόν κρυφά. Κάποια στιγμή το ζευγάρι έκανε μία επίσημη εμφάνιση στα Madwalk, αλλά από τον Μάρτιο και μετά, σιωπή.

Όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή οι δυο τους παραμένουν παντρεμένοι στα χαρτιά, αλλά από τον Μάρτιο έχει σταματήσει η μεταξύ τους επικοινωνία. Και μαζί με όλα, επισήμανε η Σταματίνα, την ίδια εποχή σταμάτησαν και τα likes της Ηλιάνας στο Instagram του Γιάννη, την ταυτότητα του οποίου δεν αποκάλυψε, σεβόμενη τα προσωπικά δεδομένα του.

 

 Κάπου εδώ να επισημάνουμε πως πριν μερικούς μήνες τα δημοσιεύματα ήθελαν το μοντέλο να έχει σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Η ίδια σε συνέντευξή της είχε δώσει την εξής απάντηση: «Φήμες, υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν για όλα τα δημόσια πρόσωπα. Δεν θα απαντήσω για τα προσωπικά μου. Είναι μία πόρτα που αν την ανοίξεις δεν κλείνει μετά. Είναι περιττό για μένα να αναφέρομαι στην προσωπική μου ζωή».

Άραγε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα δώσει κι αυτή τη φορά κάποια δημόσια απάντηση;