CELEBRITIES

Η Iggy Azalea έχει ακόμα μια απόδειξη για το ότι οι άντρες είναι μα****ες

Η Ιggy Azalea χώρισε με τον Νick Young. Όλα φυσιολογικά σ' αυτή την πρώτη πρόταση. Μάλιστα στις 22 Ιουνίου έγραψε στο Twitter ότι δεν έδιωξε τον Nick από το σπίτι - καθότι είναι δικό του - κι εκείνη είναι αυτή που θα μετακομίσει.

Τα tweets όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Τα πράγματα έγιναν λίγο πιο σκληρά.

Μια εβδομάδα αργότερα, η Iggy έκανε μερικά καινούρια tweets τα οποία μπήκαν λίγο πιο βαθιά στην προσφάτως λήξασα(!) σχέση της.

Η αρχή έγινε με το “Δεν μου είχε πει ποτέ ότι η μητέρα του παιδιού του είναι έγκυος. Την αλήθεια θα τη μάθω από το E News”.

 

Για να συνεχίσει με το “Χώρισα με τον Nick επειδή έμαθα ότι έφερνε άλλες γυναίκες στο σπίτι μας όταν έλειπα και το είδα στις κάμερες ασφαλείας. Αυτό ήταν σαν δεύτερη σφαίρα στο στήθος και νιώθω πως δεν ήξερα ποιον αγαπούσα όλον αυτόν τον καιρό. Οι άνθρωποι σ’ αυτόν τον κόσμο είναι εντελώς σκατά”.

 

“Το βρίσκω αρκετά μπερδεμένο να επιλέξει συνειδητά κανείς να φέρει στον κόσμο ένα παιδί υπό αυτές τις συνθήκες και να ζητά την προσοχή και τα χρήματα γι’ αυτό”.

 

Νιώθω πως κάποιος με έσπρωξε από ένα αεροπλάνο χωρίς αερόστατο

Φυσικά το κοινό και οι θαυμαστές της έσπευσαν να εκφράσουν το θυμό και τη συμπαράστασή τους σε όλα της τα posts. Υπήρχαν βέβαια κι εκείνοι που της έγραψαν ότι δεν έπρεπε να δημοσιοποιήσει τόσα για την προσωπική της ζωή. Από τη μία ίσως δεν υπάρχει και λόγος να δίνεις περισσότερη αξία μιλώντας για κάποιον που σε πρόδωσε. Από την άλλη ποια δεν έχει νιώσει αυτό ακριβώς που περιγράφει η Iggy;