CELEBRITIES

Ο γιος της Elisabeth Hurley, Damian κληρονόμησε το ακαταμάχητο βλέμμα της μαμάς

AP Photo/Dave Allocca, StarPix

Τα σοφά γνωμικά για τα παιδιά όμορφων ανθρώπων πολλές φορές διίστανται. «Από ρόδο βγαίνει αγκάθι» λέει το ένα και «το μήλο κάτω απ' τη μηλιά θα πέσει» το άλλο. Στην περίπτωση του μονάκριβου γιου της Elisabeth Hurley, θα κρατήσουμε το μηλαράκι (όχι των Εσπερίδων) για να μιλήσουμε για το εκθαμβωτικό βλέμμα του γιου της, Damian. Ο μόλις 16 ετών Βρετανός έχει κληρονομήσει τα όμορφα γαλανά μάτια της μητέρας του, γεγονός που σε συνδυασμό με το όνομα Hurley, του έχει ήδη ανοίξει πόρτες στην showbiz. 

Damian

Ο νεαρός έχει εμφανιστεί στην τηλεοπτική σειρά Royals, όπου υποδύθηκε κάποιο πριγκιπόπουλο, ενώ στην ίδια σειρά του E!, μητέρα του υποδύεται την Βασίλισσα της Αγγλίας. Η ιστορία του Damian είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Η πιο γνωστή σχέση της μητέρας του, υπήρξε για χρόνια εκείνη με τον ηθοποιό Hugh Grant, ο οποίος και είναι νονός του, μαζί με τους David Beckham και Denis Leary. Όταν το μοντέλο χώρισε από τον ηθοποιό, είχε σχέση με έναν Αμερικανό επιχειρηματία, ονόματι Steve Bing, ο οποίος βρέθηκε πίσω από την παραγωγή μεγάλων κινηματογραφικών ταινιών, όπως το Beowulf.

Ωστόσο, ο επιχειρηματίας αρνήθηκε την πατρότητα του παιδιού, λέγοντας πως την περίοδο που βρισκόταν με την Hurley, οι δυο τους είχαν και άλλες ερωτικές επαφές. Η αλήθεια έλαμψε έπειτα από ένα τεστ DNA, από το οποίο αποδεικνυόταν η βιολογική πατρότητα του Damian.

Το καλοκαίρι στη Μύκονο

Η Hurley είχε πολλές ναυαγισμένες ερωτικές σχέσεις, μια εκ των οποίων την οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας. Το 2002 γνώρισε τον κληρονόμο του ινδικού κολοσσού της κλωστοϋφαντουργίας, Arun Nayar, με τον οποίο μάλιστα παντρεύτηκαν πέντε χρόνια αργότερα σε παραδοσιακό hindu γάμο. Το ζευγάρι χώρισες το 2007, όμως διατηρεί άριστες σχέσεις μέχρι και σήμερα. Πώς το γνωρίζουμ; Μα φυσικά αφού τους είδαμε μαζί στη Μύκονο.  

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Η Elisabeth Hurley, 52 ετών σήμερα, εμφανίστηκε στα στενά του νησιού με μεγάλη παρέα, μεταξύ των οποίων ήταν τόσο ο γιο της, Damian, όσο και ο πρώην σύζυγός της Arun με τη νέα του σύζυγο.