CELEBRITIES

Hilaria Baldwin: Φωτογραφήθηκε με τα εσώρουχα 24 ώρες μετά τη γέννα για να στείλει ηχηρό μήνυμα

''Θέλω να προωθήσω την ιδέα του να αγαπάς το σώμα σου'' δήλωσε μεταξύ άλλων η Hilaria Baldwin, η 32χρονη σύζυγος του ηθοποιού Alec Baldwin στη φωτογραφία που ανέβασε χτες στο instagram της.

Την Δευτέρα η Hilaria απέκτησε το τρίτο της παιδί και όπως έγραψε, τράβηξε τη φωτογραφία 24 ώρες μετά την γέννα γιατί θέλει να δείξει χωρίς ρετούς πως είναι το σώμα μιας γυναίκας που μόλις έχει γεννήσει.

”Έβγαλα αυτή τη φωτογραφία 24 ώρες μετά τη γέννα του Leonardo, όπως είχα κάνει και με τον Rafael. Πάντα αγχώνομαι όταν φωτογραφίζομαι έτσι, αλλά νιώθω την ανάγκη να προωθήσω υγιή πρότυπα και να απομυθοποιήσω το τέλειο σώμα, ειδικά σε αυτή την περίοδο του απίστευτου body shaming που ζούμε” σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η ίδια ως yogi και follower μιας ισορροπημένης ζωής και διατροφής αποφάσισε να καταγράφει από εδώ και πέρα καθημερινά το πως θα επαναφέρει με φυσιολογικούς ρυθμούς το σώμα της στην αρχική του κατάσταση μέσω των hashtag #366daysoflivingclearly και #hilariacm και κάλεσε και τον κόσμο να την ακολουθήσει σε αυτό το ταξίδι.