Η Shannen Doherty δείχνει την επίπονη μάχη της με τον καρκίνο στο Instagram

Με μια σειρά από φωτογραφίες, η ηθοποιός που έγινε γνωστή από το Beverly Hills 90210, μοιράζεται τη στιγμή που ξυρίζει τα μαλλιά της στο πλαίσιο θεραπείας για τον καρκίνο του μαστού.

Ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν η Shannen Doherty που οι περισσότεροι από εμάς τη γνωρίσαμε στο Beverly Hills 90210, εξομολογήθηκε δημόσια ότι παλεύει με τον καρκίνο του μαστού. Σήμερα, αρκετούς μήνες μετά, αποφάσισε να μοιραστεί στιγμιότυπα από αυτή τη δύσκολη μάχη της.

Μέσα από 7 φωτογραφίες, περιέγραψε μέσα από εικόνες στους ακόλουθους της, πως ένιωσε τη στιγμή που αναγκάστηκε να ξυρίσει τα μαλλιά της, στο πλαίσιο της θεραπείας που ακολουθεί. Το πρώτο στιγμιότυπο συμπεριλαμβάνει μόνο αντικείμενα αλλά στα επόμενα φαίνεται η ίδια συντετριμμένη αρχικά αλλά κατόπιν χαμογελαστή να αποχωρίζεται τα μαλλιά της.

Μετά από τη δημοσίευση των φωτογραφιών, η φίλη της Anne Kortright έγραψε στο Instagram απευθυνόμενη στην Doherty τα εξής: "Δε θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη για σένα σήμερα. Η δύναμη σου και το κουράγιο σου εμπνέει και είμαι τόσο τυχερή που σε έχω στη ζωή μου. Σε ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες τυφλά σήμερα να σε βοηθήσω σε ένα τόσο μεγάλο βήμα. Θα είμαι πάντα εκεί ότι και να γίνει".

 

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

equalizer

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ