CELEBRITIES

Νέα στοιχεία για την αυτοκτονία της Cathriona White, κοπέλας του Jim Carrey

Σχεδόν ένα χρόνο πριν, συγκεκριμένα στις 28 Σεπτεμβρίου, η Cathriona White, πρώην κοπέλα του Jim Carrey, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Σήμερα ήρθαν στο φως νέα στοιχεία για την αυτοκτονία της.

Σύμφωνα λοιπόν με την αστυνομία, ο Jim Carrey έστειλε μήνυμα στην Cathriona, μόλις λίγες ώρες πριν εκείνη αυτοκτονήσει, στο οποίο την ρωτούσε πού είναι τα παυσίπονά του. Η Cathriona White πήρε τα αντιφλεγμονώδη χάπια του Carrey μαζί με ένα κοκτέιλ από άλλα φάρμακα για να τερματίσει τη ζωή της. Δεν απάντησε ποτέ στο μήνυμα του Carrey.

Οι φίλοι της δηλώνουν πως ήταν τρελά ερωτευμένη με τον Carrey και η σχέση τους είχε συνεχή σκαμπανεβάσματα. Είχε δεθεί απόλυτα μαζί του, ενώ οι δυο τους είχαν χωρίσει λίγα 24ωρα πριν βρεθεί νεκρή στο σπίτι της. Μάλιστα στις 24 Σεπτεμβρίου, η ίδια είχε μια τρίλεπτη κλήση με τον ηθοποιό μέσω Facetime.

 

Στην τραπεζαρία της βρέθηκε κι ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα το οποίο προοριζόταν για τον Jim Carrey κι έγραφε μεταξύ άλλων “Πέρασα τρεις μέρες μη μπορώντας να πιστέψω ότι δεν είσαι εδώ. Θα μπορούσα να συνεχίσω προσπαθώντας να ενώσω τα κομμάτια μου. Θα μπορούσα, απλά αυτή τη φορά δεν το θέλω. Λυπάμαι που ένιωσες ότι δεν ήμουν εκεί για σένα. Προσπάθησα να σου δώσω ό,τι καλύτερο είχα“.

Σύμφωνα με τους φίλους της, όταν η Cathriona και ο Carrey είχαν ξαναχωρίσει το 2013, εκείνη δεν κοιμόταν, ούτε έτρωγε μέχρι να τα ξαναβρούν το 2014, ενώ και ο πρώην σύζυγός της δήλωσε πως γνώριζε για την κατάθλιψη και τις αυτοκτονικές τάσεις της.