CELEBRITIES

Η αντίδραση της Kim Kardashian όταν είδε τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της

Ένας κακός χαμός έγινε τον περασμένο Απρίλιο, όταν η DailyMail κυκλοφόρησε αρετουσάριστες φωτογραφίες της Kim Kardashian από τις διακοπές της στο Μεξικό. Τα αρνητικά σχόλια και το body shaming έπνιξαν το 'comment section' του internet και όλοι είχαν να δηλώσουν κάτι για την κυτταρίτιδα της Kim. Πού ήταν η ίδια όταν έγινε όλο αυτό; Απολάμβανε τον ήλιο του Μεξικό παρέα με τις φίλες της.

Στο τελευταίο επεισόδιο του ”Keeping Up With The Kardashian” είδαμε πώς έμαθε η Kim για αυτές τις φωτογραφίες και πόσο εκνευρίστηκε, τόσο με το γεγονός ότι οι παπαράτσι την εντόπισαν στις κρυφές της διακοπές όσο και για τις φωτογραφίες που δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

”Κάποιος μας εντόπισε όταν περπατούσαμε στην παραλία” είπε η βοηθός της και της έδωσε το κινητό για να δει και μόνη της. ”Θεέ μου, δεν το καταλαβαίνω, αλήθεια δε δείχνω έτσι” ήταν η πρώτη της αντίδραση. Αργότερα στη συνέντευξη δήλωσε ότι ήδη περνούσε μια κρίση πανικού όσον αφορά την ασφάλειά της στο μέρος που ήταν και το γεγονός ότι οι παπαράτσι την εντόπισαν, ενώ ήταν σε κρυφές διακοπές και δεν ανέβαζε τίποτα στα social media και τη φωτογράφισαν, ήταν φοβερά ενοχλητικό.

Δες την αντίδρασή της στο βίντεο που ακολουθεί.