CELEBRITIES

Ο Απόστολος Γκλέτσος “αδειάζει” τον Μέμο Μπεγνή. Ουπς

NDP Photo Agency

Ο Ανδρέας Γεωργίου πρότεινε στον Γιώργο Αγγελόπουλο να πάερει μέρος στο «Τατουάζ». Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δέχθηκε και το ανακοίνωσε στην Ελένη Μενεγάκη. Σε αυτό το σημείο ο Μέμος Μπεγνής έγινε κομματάκι έξαλλος και σχολίασε: «Πόσο λυπάμαι και ντρέπομαι για την κατάντια».

Ο Απόστολος Γκλέτσος, που πρωταγωνιστεί στο «Τατουάζ», μίλησε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» και έδωσε τη δική του οπτική που κάτι μας λέει πως δε θα αρέσει ιδιαίτερα στον Μέμο Μπεγνή.

«Δεν είναι και κανένα μεγάλο ταλέντο ο Μέμος Μπεγνής. Μην τρελαθούμε. Είναι ένας ηθοποιός. Και τον κρίνω όχι ως ηθοποιός, ως κοινό. Η τέχνη, η ζωγραφική, η μουσική, η υποκριτική, είναι ανοιχτή στον καθένα να δοκιμάσει. Αν ο Ντάνος μπορεί και τα πει και έχει ταλέντο, γιατί όχι; Με χαρά πρέπει όλοι εμείς που κάνουμε αυτή τη δουλειά να τον καλωσορίσουμε. Από εκεί και πέρα, μόνο ο κόσμος θα αποφασίσει για την πορεία του. Ας δίνουμε μια ευκαιρία και σε κάποιους ανθρώπους. Για να θέλει να το κάνει πάει να πει ότι κάτι πιστεύει. Του έχει κάνει δοκιμαστικά ο Αντρέας. Ο Αντρέας δεν είναι κανένας τυχαίος σκηνοθέτης.»

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency