CELEBRITIES

Απόστολος Γκλέτσος is back: “Έχω πάει και με άντρα και ήταν πολύ ωραία”

NDP Photo Agency

Ο Απόστολος Γκλέτσος είχε πάει καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και είχε δηλώσει πως το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές. Και έγινε ο κακός χαμός, δεν ξέρω αν θυμάσαι. Και μετά από αυτό δίνει συνέχεια χωρίς φόβο και πάθος.

Παραχωρεί συνέντευξη στο περιοδικό Votre Beaute και ανοίξει ξανά το θέμα, διευκρινίζοντας τι ακριβώς εννοούσε ενώ παράλληλα μίλησε για τη στήριξη των συμπολιτών του στη Στυλίδα.

«Όταν είπα στον Πέτρο Κωστόπουλο ότι έχω πάει με άντρα, έλεγα μέσα μου τώρα θα γίνει της μουρλής. Θέλετε να το ακούσετε; Ναι έχω πάει και με άντρα και ήταν πολύ ωραία».

Αναφερόμενος στην στήριξη που είχε από τους συμπολίτες του λίγο μετά την προβολή της συνέντευξης είπε: «Πάει ο πατέρας μου στο καφενείο και γυρνάει κλαίγοντας ‘δεν έχει ξαναγίνει, μιλούσαν όλοι για τις ομοφυλοφιλικές εμπειρίες που είχαν στον στρατό’ για να στηρίξουν τον δήμαρχό τους. Ήρθε συνεργείο από το Star και ρωτούσαν στα καφενεία ποια είναι η γνώμη τους. Εκείνοι απαντούσαν ‘δεν ξέρετε ότι εμείς στην Στυλίδα ψήνουμε τα ψάρια κι από τις δύο μεριές;’ Για να με στηρίξουν. Εκεί τα είδα όλα, γι’αυτό και τα δίνω όλα γι’αυτούς».

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency