CELEBRITIES

H Gisele Bundchen αποκαλύπτει το λόγο που χώρισε από τον Leonardo DiCaprio

AP Photo/Laura Rauch

Η Gisele Bundchen και ο Leonardo DiCaprio υπήρξαν ένα από τα πιο φωτογενή ζευγάρια του Hollywood. Τι σημαίνει δε θυμάσαι ότι ήταν ζευγάρι. Δεν ξεχνιούνται έτσι εύκολα τέτοιες εικόνες. Ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2000 και το ειδύλλιό τους κράτησε περίπου πέντε χρόνια μέχρι η Gisele να πει αντίο και να μαζέψει οδοντόβουρτσα, πιτζάμες και πουλόβερ, σύμφωνα με το Entertainment Tonight.

Τότε όλοι ξαφνιάστηκαν αφού μέχρι και φήμες για επικείμενο γάμο είχαν ακουστεί. Ο χωρισμός επήλθε και η Gisele 14 χρόνια μετά αποφασίζει να μιλήσει για εκείνη τη φάση της ζωής της.

Στο νέο της βιβλίο ”Lessons: My Path To A Meaningful Life” αναφέρεται εκτενώς σε εκείνη την περίοδο και αποκαλύπτει το λόγο που χώρισε από τον DiCaprio.

AP Photo/ Kevork Djansezian

AP Photo/ Kevork Djansezian

Αληθεύει ότι εκείνη ήταν που τον άφησε χωρίς αυτό όμως να σημαίνει πως δεν τον αγαπούσε. «Βαθιά ερωτευμένη» δηλώνει πως ήταν όταν παίρνει την απόφαση να χωρίσουν.

Δεν εξέπεμπαν πια στο ίδιο μήκος κύματος. Οι φάσεις τους ήταν τελείως διαφορετικές. «Δεν άντεχα να καπνίζω, να πίνω και να δουλεύω διαρκώς. Καταλάβαινα ολοένα και περισσότερο ποια ήταν τα πράγματα με τα οποία θέλω να ασχοληθώ. Ήμουν η μόνη που ήθελα να κάνω μία σοβαρή εσωτερική αναζήτηση, ενώ εκείνος παρέμενε ο ίδιος; Δυστυχώς, η απάντηση ήταν ‘ναι’.»

Λίγα χρόνια αργότερα, το 2009, η Gisele παντρεύεται τον Tom Brady ενώ ταυτόχρονα μαθαίνει πως περιμένει το πρώτο της παιδί. «Δεν ήξερα τι να κάνω. Ήταν από εκείνες τις στιγμές της ζωή που σκέφτεσαι να τρέξεις μακριά», δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

 

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Laura Rauch