CELEBRITIES

Γιώργος Λιάγκας: “Το μικρόφωνο του ΑΝΤ1 τι το βάζετε; Αφού δε θα με παίξετε”

NDP Photo Agency

Επαναλαμβανόμενες βολές κατά του ΑΝΤ1 από τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος συνεχίζει να έχει συμβόλαιο με το κανάλι. Η δυσαρέσκειά του είναι έντονη καθώς δεν αξιοποιείται αναλόγως και μένει εκτός αέρα, τουλάχιστον για το πρώτο μισό της τηλεοπτικής χρονιάς. Σε δηλώσεις του προς του δημοσιογράφους και απαντώντας αν θα μετακινηθεί στο Epsilon τοποθετήθηκε πολύ ανοιχτά.

«Το μικρόφωνο του ΑΝΤ1 τι το βάζετε, αφού δε θα με παίξετε. Αφού δεν μ’ αγαπάτε. Συνεχίζεται το καλοκαίρι για εμάς και από ό,τι φαίνεται θα συνεχίζεται επί μακρόν. Λέει ένας φίλος μου ότι στο τάξιμο δε χάλασε καμία δουλειά, στο δόσιμο χαλάνε όλες. Δεν ξέρω αν θα με δείτε. Στην παρουσίαση δεν πήγα γιατί θεωρώ ότι είναι άκομψο και για μένα -και είχα ενημερώσει τους ανθρώπους του ΑΝΤ1- να πάω στην παρουσίαση ενός προγράμματος που δεν είσαι.

Τι να πάω να κάνω; Ανήκω στον ΑΝΤ1, καλώς ή κακώς, οπότε εγώ τηρώ το συμβόλαιό μου και παραμένω στον ΑΝΤ1, έστω ανενεργός. Η Φαίη δεν με στήριξε επειδή έχουμε μαζί δύο παιδιά και μια κοινή μεγάλη οικογενειακή κι επαγγελματική πορεία, με στήριξε γιατί είδε το δίκιο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί έχω πολύ ελεύθερο χρόνο να ασχολούμαι με τα παιδιά μου. Θα επιζήσει ο ελληνικός λαός και χωρίς τον Λιάγκα στην τηλεόραση, έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα τελειώσει και η καριέρα μας, αλλά ας μας το πει ο κόσμος.

Ένα συμβόλαιο το κάνουμε για να προσφέρουμε εργασία σε έναν άνθρωπο και όχι για να του κόβουμε την εργασία από κάπου αλλού».

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency