CELEBRITIES

Ντορέττα Παπαδημητρίου – Γιώργος Αγγελόπουλος: Η βραδινή έξοδος και οι νέες φήμες πως είναι ζευγάρι

ndp

Οι φήμες πώς ήταν ζευγάρι είχαν ξεκινήσει από πέρσι, ωστόσο τις διέψευδαν και οι δύο. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Αγγελόπουλος το προηγούμενο διάστημα είχαν απομακρυνθεί, αλλά ξεκίνησαν πάλι τις κοινές τους εξόδους. Αυτό υποστήριξε ο Άρης Καβατζίκης στον αέρα του «Πρωινού».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο η ηθοποιός και παρουσιάστρια και ο νικητής του πρώτου Survivor και πρωταγωνιστής του «Τατουάζ» αφού παρακολούθησαν την πρεμιέρα της παράστασης «Ζητείται ψεύτης» δείπνησαν μαζί στο Zonars. Η Ντορέττα Παπαδημητρίού και ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν βρεθηκαν οι δυο τους στο εστιατόριο αλλά στην ίδια παρέα ήταν και η Βίκυ Σταυροπούλου και μία φίλη τους. «Έχουμε πολύ καιρό να τους δούμε μαζί», σχολίασε ο Άρης Καβατζίκης.

«Όντως τα παιδιά μπορεί να έχουν μια πολύ ωραία φιλική σχέση. Αλλά η αίσθηση που έχω είναι ότι μπορεί και να ενοχλήθηκαν τόσο πολύ από όλα τα δημοσιεύματα που είναι σαν να σταμάτησαν να κάνουν πια παρέα. Αν εξαιρέσεις την κοινή τους εμφάνιση τους για το bullying στη Θεσσαλονίκη είναι σαν να έπαψαν να κάνουν παρέα. Την Παρασκευή βρέθηκαν στην ίδια παρέα. Φίλοι, παραπάνω από φίλοι δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αφού και οι ίδιοι δεν θέλουν να κάνουν δηλώσεις και καλά κάνουν», σχολίασε ο Άρης Καβατζίκης και όλοι κατέληξαν ότι αν είναι κάτι παραπάνω από φίλοι θα το μάθουμε όταν αποφασίσουν οι ίδιοι.

 

Νωρίτερα ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες για την αρνητική κριτική που δέχθηκε το βιβλίο του που κυκλοφόρησε πρόσφατα, κάνοντας μάλιστα και μία επική τηλεοπτική γκάφα, αφού χρέωσε στον Anthony Queen την γνωστή φράση του Dirty Harry, τον οποίο υποδύθηκε ο Clint Eastwood, για τις απόψεις και τις κω@@@@@@@@@ες.

Πάντως όποια κι αν είναι η «πατρότητα» του ρητού,  μπορεί να το επικαλεστεί και για όσους έχουν άποψη για την προσωπική του ζωή. Η φράση είναι μπαλαντέρ.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency