CELEBRITIES

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μόλις αναχώρησε για το Μεξικό, όπου θα παίξει σε μεγάλη παραγωγή του Netflix

NDP Photo Agency

Ανήκεις σε εκείνους που αγαπούν να βλέπουν τον Γιάννη Σπαλιάρα στην οθόνη τους και δεν χόρταιναν τη συμμετοχή του σε σειρές, εκπομπές και reallity show; Που ξέρουν σε ποιον αναφέρεται η φράση «Ο σφάχτης της καρύδας»; Κοινώς, είσαι ανάμεσα στους θαυμαστές του Γιάννη Σπαλιάρα; Αν ναι, ήρθε η ώρα να τον καμαρώσεις και σε διεθνή παραγωγή. Ή τουλάχιστον να ευχηθείς η σειρά στην οποία θα παίξει στο Netflix των ΗΠΑ να προβληθεί και στην Ελλάδα. Ο Γιάννης Σπαλιάρας αποχώρησε για Μεξικό προκειμένου να ξεκινήσει τα γυρίσματα της σειράς "El Señor de los Cielos" που αφορά τη ζωή του Μεξικάνου βαρόνου των ναρκωτικών Amado Carrillo Fuentes.

Διάβασε επίσης: H Ελένη Φουρέιρα σε μια συνεργασία αλά “Casa De Papel” με το Netflix. Έπειτα μάλλον θα κατακτήσει τον πλανήτη

Στο αεροδρόμιο τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not» στην οποία το μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του και το νέο αυτό βήμα στην καριέρα του. «Πηγαίνω στο Μεξικό για μια ξένη παραγωγή, ένα σίριαλ. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα… Πέρασα αρκετά κάστινγκ, έστειλα πολλά βίντεο στα ισπανικά και τελικά πήρα το ρόλο. Το σίριαλ αφορά στη ζωή του Amado Carrillo Fuentes, του μεγαλύτερου εμπόρου ναρκωτικών της δεκαετίας του ’90», σημείωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Εγώ θα είμαι ένας πρώην πράκτορας της CIA, ελληνικής καταγωγής, που συνεργάζομαι εκεί… Δεν μπορώ να πω περισσότερα, θα τα δείτε. Έχω κλείσει για 15 επεισόδια, νομίζω ότι είναι πολύ για πρώτο ρόλο σε ξένη παραγωγή. Είναι πολύ δύσκολο με τα ισπανικά, κάνω προσπάθεια. Είμαι ήδη κουρασμένος γιατί με το Μεξικό έχουμε οκτώ ώρες διαφορά, οπότε όλα τους τα μέιλ και τα συμβόλαια που μου έστελναν έρχονταν στις 2 το βράδυ και μετά διάβαζα μέχρι το πρωί, οπότε έχω κοιμηθεί ελάχιστα αυτή την εβδομάδα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά» συμπλήρωσε και παρά την κούρασή του δεν έπαψε να χαμογελά.

Για την ιστορία να σου πω πώς ο Γιάννης Σπαλιάρας πέρασε στη Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών το 1995 και αμέσως ξεκίνησε να δουλεύει επαγγελματικά στον χώρο του modelling. Ύστερα από μία δεκαετία ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα ως ηθοποιός. Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο έγινε στη σειρά «Το κόκκινο δωμάτιο» του Mega, στο επεισόδιο «Το χαμόγελο της Τζοκόντα» με πρωταγωνίστρια την Καίτη Κωνσταντίνου. Ο πρώτος του πρωταγωνιστικός ρόλος ήρθε την ίδια χρονιά στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Έρωτας».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency