CELEBRITIES

Ο Γιάννης Πλούταρχος με τη σύζυγο, τα παιδιά και τη μητέρα του στο θέατρο. Οικογενειακή ευτυχία

NDP Photo Agency

Ο Γιάννης Πλούταρχος, το «καλό παιδί» του ελληνικού πενταγράμμου έχει υπάρξει κομμωτής, έχει υπάρξει τραγουδιστής, έχει δοκιμαστεί στην πίστα και στο σανίδι του θεάτρου, όταν πέρσι συμμετείχε στην παράσταση του Γιώργου Βάλαρη «Γοργόνες και μάγκες» τραγουδώντας. Η πρώτη από όλες του όμως τις ιδιότητες είναι αδιαμφισβήτητα αυτή του συζύγου της Μαρίας και του πατέρα πέντε παιδιών, του Γιώργου, του Κωνσταντίνου, της Κατερίνας, της Παναγιώτας και της Ελεονώρας.

«Η οικογένειά µου είναι ο πλούτος µου, η Μαρία και τα παιδιά µας, η δύναµή µου…» δήλωνε σε παλιότερη συνέντευξή του ο τραγουδιστής και συμπλήρωνε: «Είναι υπέροχο πλάσµα η Μαρία και δεν έχουµε σταµατήσει να χτίζουµε τη σχέση µας στο πέρασµα του χρόνου. Παλεύουµε γι’ αυτήν και ποθούµε ο ένας τον άλλο σαν να γνωριστήκαµε τώρα. Είναι υπέροχο αυτό!». Παρέα λοιπόν με ένα μέρος της «περιουσίας» του αποφάσισε να περάσει μια βραδιά διασκέδασης στο θέατρο παρακολουθώντας το φετινό πόνημα του Γιώργου Βάλαρη, την μεταφορά της ταινίας Μαριχουάνα Stop! στο Gazi Theater με τον Τόλη Βοσκόπουλο, ζωντανό θρύλο, να ερμηνεύει τα τραγούδια του στη σκηνή. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον τραγουδιστή με την σύζυγό του, τον γιο του Κωνσταντίνο, μία από τις κόρες του και την μητέρα του Κατερίνα στην πλατεία του θεάτρου και όπως καταλαβαίνεις έγινε και το απαραίτητο κλικ.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Στην οικογενειακή παρέα τους προστέθηκε για λίγο και η Πέγκυ Ζήνα με την κόρη της Ηλέκτρα, ενώ μετά το τέλος της παράστασης κι αφού ο Γιάννης Πλούταρχος χειροκρότησε όρθιος τον Τόλη Βοσκόπουλο στο φινάλε του στη σκηνή βρέθηκε με τον μικρό του γιο στο καμαρίνι για να τον συγχαρεί και από κοντά. Αυτή ήταν η τελευταία παράσταση για το «Μαριχουάνα Stop!» μετά από έναν επιτυχημένο χειμώνα.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency