CELEBRITIES

Η σύζυγος του Γιάννη Κότσιρα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους

ndp

Μια ευχάριστη είδηση μοιράστηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ο Άρης Καβατζίκης για τον Γιάννη Κότσιρα. Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του Κατερίνα Πέρρου, που έχουν ήδη έναν γιο, τον 2,5 ετών Νικόλα, απέκτησαν μόλις το δεύτερο αγοράκι τους.

Όπως σημείωσε ο Άρης Καβατζίκης, το βράδυ που ο Γιάννης Κότσιρας έγινε για δεύτερη φορά πατέρας, έδινε συνέντευξη στην δημοσιογράφο του Πρωινού του ΑΝΤ1, Μαίρη Αρώνη. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τις εμφανίσεις του με την Ελευθερία Αρβανιτάκη στην Ακτή Πειραιώς, τον καλούσε συνεχώς η μητέρα του στο τηλέφωνο. Η μαμά του, όπως είπε ο Άρης Καβατζίκης, τον καλούσε για να του πει ότι η σύζυγός του γεννάει.

1 

Ο Γιάννης Κότσιρας ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή έτσι δεν μας κάνει εντύπωση που η απόκτηση του δεύτερου παιδιού του αποκαλύφθηκε τόσο τυχαία. Το ίδιο τυχαία είχε αποκαλυφθεί και η η εγκυμοσύνη της συζύγου του, που το περασμένο καλοκαίρι εθεάθη σε συναυλία του τραγουδιστή με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency