CELEBRITIES

H Emilia Clarke αποκάλυψε ποιος έφταιξε τελικά για το ποτήρι καφέ στη σκηνή του Game of Thrones

Ο τελευταίος κύκλος του Game of Thrones μας απασχόλησε για πολλούς και διάφορους λόγους. Δίχασε θαυμαστές και κριτικούς, με πολλούς εξ αυτών να θεωρούν ότι δεν έπρεπε να είχε υπάρξει ποτέ αυτό το φινάλε. Το πιο fun σημείο όμως που μας απασχόλησε και μας έβαλε στη διαδικασία να σκεφτούμε γιατί δε βρέθηκε ένας ρημαδοάνθρωπος να διορθώσει την κατάσταση, ήταν όταν είδαμε ένα πλαστικό ποτήρι καφέ να δεσπόζει περήφανο στο τραπέζι, μπροστά από την Daenerys Targaryen.

Game of Thrones: Η υπέροχη απάντηση του HBO για τον καφέ σε πλαστικό στο 4ο επεισόδιο

Άλλοι είπαν ότι ήταν βλακεία των υπευθύνων και άλλοι ότι έγινε επίτηδες, διότι αποκλείεται να μην έκανε μπαμ στα γυρίσματα ένα μεγάλο ποτήρι με τη γοργόνα- σήμα κατατεθέν. Και λέγαμε και λέγαμε, μέχρι που η ίδια η Emilia Clarke έδωσε την απάντηση ως καλεσμένη στο “The Tonight Show with Jimmy Falon”. Πριν την δώσει όμως, της έδειξαν την προηγούμενη καλεσμένη, Sophie Turner, που ήταν 100% σίγουρη ότι ο ένοχος ήταν η Emilia Clarke. Τι αποκάλυψε όμως η ίδια;

«Είχαμε ένα πάρτι πριν τα βραβεία Emmy και ο Conleth, που υποδύεται τον Varys και κάθεται δίπλα μου σε εκείνη τη σκηνή, με παίρνει παράμερα και μου λέει «Πρέπει να σου πω κάτι. Το ποτήρι αυτό ήταν δικό μου. Συγγνώμη αγάπη μου, δεν ήθελα να πω κάτι γιατί όλοι ασχολούνταν μαζί σου σε εκείνη τη σκηνή. Μπορεί και να είχε πιει όταν μου το είπε, αλλά νομίζω ότι αυτός το έκανε».

 

Άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε.