CELEBRITIES

Κώστας Κρομμύδας: “Η φωτιά έφτασε 300 μέτρα από το σπίτι μας”

NDP Photo Αgency

Αντιμέτωπος με την πυρκαγιά ήρθε την περασμένη εβδομάδα ο Κώστας Κρομμυδάς και η οικογένειά του, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο σπίτι τους στον Κάλαμο. Όπως περιέγραψε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί στις 10», από τύχη, η κατεύθυνση του ανέμου έστρεψε τις φλόγες προς άλλη κατεύθυνση και έτσι δεν κινδύνευσαν οι ζωές τους. «Η φωτιά έπιασε πολύ γρήγορα στον Κάλαμο. Τη μια στιγμή ήμασταν μέσα στο σπίτι και την άλλη βλέπω τη φωτιά να είναι στα 300μ. από το σπίτι» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός περιγράφει τον τρόπο που λειτουργεί το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και η αγωνία ενός γονιού να σώσει το παιδί του. «Ξυπνάνε όλες οι αισθήσεις, πως θα σώσεις το παιδί σου από αυτό το πράγμα» αναφέρει και προσθέτει: «Το να έχεις δίπλα σου το παιδί σου το μόνο που σε νοιάζει είναι να τρέξεις». Ο Κώστας Κρομμυδάς εξιστορεί πως τυχαία, εκείνο το μεσημέρι και με αφορμή την φωτιά που είχε ήδη εκδηλωθεί στην Κινέτα, μίλησε στην κόρη του για το ενδεχόμενο μιας τέτοιας καταστροφής και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν για να την αντιμετωπίσουν. «Χαίρομαι πολύ που λειτούργησε ψύχραιμα. Δεν είναι εύκολο για ένα δεκάχρονο παιδί» ανέφερε για την αντίδραση της κόρης του.

Σε κάθε περίπτωση ο ηθοποιός αναγνωρίζει πως υπήρξε από τους τυχερούς. «Για μας ήταν μια μικρή περιπέτεια όλο αυτό, μπροστά σε όλο αυτό που συνέβη στο Μάτι» σχολίασε και παρότρυνε τους ανθρώπους που έσπευσαν να βοηθήσουν να συνεχίσουν να το κάνουν και έπειτα από έναν και δύο μήνες, ώστε να μην μείνουν μόνοι και αβοήθητοι οι άνθρωποι που έχασαν την περιουσία τους.

Δείτε τις δηλώσεις του:

 

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Αgency