CELEBRITIES

Νότης Χριστοδούλου: Ο νικητής του πρώτου Fame Story δεν ασχολείται πια με το τραγούδι

Το μακρινό 2002 τα πράγματα στην ελληνική τηλεόραση ήταν κάπως διαφορετικά. Τα reality είχαν προσφάτως κάνει την πρώτη τους εμφάνιση, και εκείνη την χρονιά συνδυάστηκαν με τα talent shows με χάρη και έτσι είδαμε το πρώτο Fame Story, με την Άσπα του, την Φωτεινή του, τον Θάνο Πετρέλη και την Ελεάννα Παπαϊωάννου, τον Νίνο και τα άλλα του παιδιά.  Το πρώτο Fame Story στον ΑΝΤ1 πραγματοποιήθηκε με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού, τον Ανδρέα Μικρούτσικο υπεύθυνο να μιλά και να «λύνει» τα προβλήματα των συμμαθητών της «ακαδημίας» και φυσικά ανέδειξε και τον πρώτο μεγάλο νικητή του. Και το όνομα αυτού Νότης Χριστοδούλου. Για την ιστορία όπως θα δεις πιο κάτω ο Νότης στον τελικό είχε τραγουδήσει το «Πάει η αγάπη μου», όχι και πολύ επιτυχημένα.

 

Ακολούθησε ο δίσκος «Φανατικά», οι πίστες και τα αυτόγραφα αλλά όπως φάνηκε το τραγούδι δεν ήταν το πιο μεγάλο όνειρο του Νότη. Ο Νότης Χριστοδούλου σύντομα μεταπήδησε στην τηλεόραση και στην συμπαρουσίαση καθώς βρέθηκε στο πλατό του «Όμορφου Κόσμου». «Έφυγα από το τραγούδι γιατί εκείνο με έδιωξε. Δεν ήμουν ταλαντούχος για να μπορώ να υποστηρίξω κάτι τέτοιο και ήξερα ότι θα είχα κάποιο ταβάνι, και έτσι το σταμάτησα πριν αρχίσει να μη μου αρέσει αυτό », έλεγε σε συνέντευξή του και αν κρίνουμε από το παραπάνω video μάλλον συμφωνούμε.

Από τον «Όμορφο Κόσμο» βρέθηκε στην συνέχεια στο Star να παρουσιάζει την εκπομπή «Σιγά τον πολυέλαιο» όπου έκανε μεταμορφώσεις σπιτιών. Και από εκεί το 2010 μεταπήδησε στο «Δέστε τους». Την επόμενη χρόνιά έφυγε πετώντας «σπόντες» για τον Νίκο Μουτσινά και έκτοτε ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η μεγάλη του αγάπη, η διακόσμηση είχε κερδίσει τον Νότη που σήμερα, 16 χρόνια μετά τη νίκη του εργάζεται ως interior designer.

 

Η εμφάνισή του εντελώς διαφορετική όπως βλέπεις. Πάει και το ξυρισμένο φρύδι, πάνε και οι ανταύγειες στο μαλλί.

Αυτό που έχει μείνει ανεξίτηλο στον χρόνο είναι το διεισδυτικό βλέμμα και η αγάπη για την τέχνη. Α και η φιλία του με την Άσπα που ξεκίνησε τότε και όπως βλέπεις μέχρι τώρα κάπου κάπου συναντιούνται.

 

Την καλλιτεχνική του φύση εκτός από το άκρως δημιουργικό επάγγελμα του, ο Νότης τη διοχετεύει και στην ζωγραφική. Κι αν για το τραγούδι παραδεχόταν πως το ταλέντο δεν του περίσσευε για τα σχέδιά του σίγουρα δεν μπορεί να πει το ίδιο.