CELEBRITIES

Φαίη Ξυλά – Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Χώρισαν μετά από 15 χρόνια σχέσης

Ndp

Η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Είναι έγραψα; Mea culpa, γιατί οι δύο ηθοποιοί συνεχίζουν μεν να είναι πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους, όμως ζευγάρι δεν είναι πια. Την αποκάλυψη του χωρισμού τους μετά από 15 χρόνια σχέσης, έναν γάμο και την απόκτηση του μικρού τους γιου Πάρη, έκανε η Φαίη Ξυλά σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα texnes-plus.gr.

Η Φαίη Ξυλά παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα με αφορμή την παράσταση «Η Φαλακρή Τραγουδίστρια» στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο. «Πώς είναι να είστε ζευγάρι στη σκηνή και τη ζωή; Οι πρόβες συνεχίζονται και στο σπίτι;» τη ρώτησε η δημοσιογράφος Γιώτα Δημητριάδη κι εκείνη απάντησε: «Με τον Κωνσταντίνο είναι πάντα καλά όταν δουλεύουμε μαζί. Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και στήριξη. Ταιριάζουμε πολύ σαν ηθοποιοί. Παρά το γεγονός ότι εδώ και πολύ καιρό επιλέξαμε να μην είμαστε μαζί ως ζευγάρι μας συνδέει πάντα η αγάπη για το παιδί μας και τα 15 χρόνια που περάσαμε μαζί. Παραμένει πάντα ο μπαμπάς του παιδιού μου και ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου».

Η ίδια πάντως διευκρίνισε ότι τη σχέση τους δεν έφθειρε το γεγονός ότι είναι και συνάδελφοι. «Το ότι είμαστε και οι δυο στην ίδια δουλειά πάντα λειτουργούσε θετικά σε εμάς. Σίγουρα δεν ήταν ένα από τα ντεζαβαντάζ μας» είπε συγκεκριμένα.

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα δοκιμαστικό για μία ταινία και από την πρώτη στιγμή άρεσε ο ένας στον άλλο, ωστόσο άργησαν να είναι μαζί όπως είχαν δηλώσει σε παλιότερη κοινή τους συνέντευξη. Οι ίδιοι δήλωναν πριν δύο χρόνια στο Yes I Do για το οποίο είχαν φωτογραφηθεί για το αν πιστεύουν στο για πάντα. «Η ζωή από ό,τι έχω καταλάβει ως τώρα (χεχε) είναι όλο ανατροπές, εκπλήξεις και για τα όποια σχέδιά μας, πάντα κάποιος γελάει. Παρά ταύτα, έχουμε φιλοδοξίες και πιστεύουμε ότι το “για πάντα” υπάρχει και είναι εφικτό», έλεγε ο Κωνσταντίνος Γιαννάκοπουλος και η Φαίη Ξυλά συμπλήρωνε: «Πιστεύω στο καλά μαζί για όσο πάει. Κάποιοι κατάφεραν το “καλά μαζί” για πάντα. Ποτέ δεν ξέρεις».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency