Το αντίο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Η πρώην αθλητικογράφος αποχαιρετά τον σταθμό που την... ανάθρεψε.

Με ένα μήνυμά της στο instagram, η Ευρυδίκη Βαλαβανη δηλώνει επίσημα το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ και παράλληλα βάζει τέλος στις φήμες που την ήθελαν να έχει κλείσει για το πάνελ της εκπομπής "Oh! La La" με τη Σάσα Σταμάτη. Σε μια ανάρτηση με μια φωτογραφία της από την περίοδο που κάλυπτε το αθλητικό δελτίο για τον σταθμό του Φαλήρου, η πρώην παίκτρια του Survivor αποχαιρετά τους συναδέλφους της, με τους οποίους συνεργάστηκε για 13 ολόκληρα χρόνια.

«Δεν τα πήγαινα ποτέ καλά με τους αποχαιρετισμούς. Ήρθε όμως αυτή η στιγμή που πρέπει να το κάνω. Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια κλείνει ένας μεγάλος κύκλος της ζωής μου. Ο ΣΚΑΙ ήταν για ‘μένα ένα μεγάλο σχολείο, έμαθα και πήρα πολλά μαθήματα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου για τα όμορφα και τα δύσκολα που περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια! Καλή δύναμη σε όλους και δεν θα χαθούμε!» σημειώνει και προσθέτει κλείνοντας: «Θα κλείσω κάπως έτσι... «Μπορώ να συνοψίσω ότι έχω μάθει για τη ζωή σε μία μόνο λέξη: συνεχίζεται!»

View this post on Instagram

Δεν τα πήγαινα ποτέ καλά με τους αποχαιρετισμούς. Ήρθε όμως αυτή η στιγμή που πρέπει να το κάνω. Μετά απο 13 ολόκληρα χρόνια κλείνει ένας μεγάλος κύκλος της ζωής μου. Ο ΣΚΑΙ ήταν για ‘μένα ένα μεγάλο σχολείο, έμαθα και πήρα πολλά μαθήματα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου για τα όμορφα και τα δύσκολα που περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια! Καλή δύναμη σε όλους και δεν θα χαθούμε! Θα κλείσω κάπως έτσι... «Μπορώ να συνοψίσω ότι έχω μάθει για τη ζωή σε μία μόνο λέξη: συνεχίζεται!» Εις το επανιδείν _____________________________________ #thankyouforall

A post shared by EVRIDIKI VALAVANI OFFICIAL (@evridiki_valavani) on

Η ανάρτηση της Βαλαβάνη έρχεται ταυτόχρονα με την επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την μεσημεριανή εκπομπή του Σαββατοκύριακου με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού. Το δελτίο Τύπου του σταθμού περιλαμβάνει τη δημοσιογράφο στην ομάδα της εκπομπής με τίτλο «Καλύτερα Δεν Γίνεται» με τους Κώστα Τσουρό, Φωτεινή Πετρόγιαννη και Χάρη Γιακουμάτο.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ