CELEBRITIES

Η Νανά Παλαιτσάκη ποζάρει με το μαγιό της

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Η Νανά Παλαιτσάκη είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο γνωστές δημοσιογράφους της χώρας. Η ίδια έχει δοκιμαστεί σε πολλούς ρόλους, από αυτόν της παρουσιάστριας δελτίων ειδήσεων και show, μέχρι μέλος πάνελ επιτυχημένων τηλεοπτικών εκπομπών- αυτό το διάστημα τη βλέπουμε στα Αποκαλυπτικά.

Η ίδια, αν και αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια διάφορα προβλήματα υγείας, δεν το βάζει στιγμή κάτω και αντιμετωπίζει τα πάντα με αισιοδοξία και θετική διάθεση. Πριν λίγο καιρό μάλιστα η Νανά Παλαιτσάκη υποβλήθηκε σε χειρουργείο, αρκετά δύσκολο και πολύωρο, και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, ήταν επιτυχημένο και η κατάστασή της θεωρείται εκτός κινδύνου.

Η ίδια θέλει να περνά πάντα καλά αλλά και να προσφέρει σε όλους το χαμόγελο, έχει χιούμορ, αυτοσαρκάζεται και δεν διστάζει να φωτογραφηθεί, λίγο πριν παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Epsilon,  ακόμα και με… λιγοστά ρούχα.

 

Ναι, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, που δημοσιεύτηκαν στο You, η Νανά Παλατσαίκη ποζάρει με ολόσωμο sexy μπλε μαγιό στη Βουλιαγμένη, στα πενήντα της χρόνια, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της και τονίζει στο περιοδικό πως είναι έτοιμη να ζήσει τον έρωτα του καλοκαιριού. Της το ευχόμαστε.

Διάβασε επίσης στο Peoplegreece

Ο Λάμπης Λιβιεράτος αντιδρά: Πώς έκρινε την παρουσιάστρια Εύη Αδάμ στην έκθεση Erotic Art 2014;

Εύη Αδάμ: “Δεν είχα την πολυτέλεια του χρόνου, ούτε την περισσευούμενη ενέργεια να διαφημίζω το δράμα μου”