CELEBRITIES

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μιλά για την υιοθεσία του γιου της κι ένα τεράστιο χαμόγελο σχηματίζεται

NDP Photo Agency

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο σύζυγός της, Νικηφόρος Χαραγκιώνης, έγιναν ανάδοχοι γονείς του μικρού Μάριου. Η ηθοποιός είχε μιλήσει για την πρόθεση της οικογένειας να προχωρήσει σε υιοθεσία, όμως τώρα τα νέα είναι πολύ καλά. Η διαδικασία προχώρησε και ο μικρούλης βρίσκεται στο νέο του σπίτι.

«Η υιοθεσία ολοκληρώθηκε, έχουμε το παιδί πια στο σπίτι μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Έχουμε πια τέσσερα παιδιά. Είναι πολύ ωραίο. Δεν ήταν εύκολο, το παλέψαμε δύο χρόνια αλλά ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ κι εγώ και ο σύζυγός μου. Το θέλανε και τα παιδιά μας. Ήταν δύσκολο να προσαρμοστεί ο γιος μου γιατί δεν πέρασε όλο αυτό, να δει ότι φουσκώνει η κοιλίτσα, ήρθε το μωρό από την πόρτα. Θέλει αγώνα (να εξηγήσεις στα άλλα παιδιά), το συζητάμε πάρα πολύ και με τους μεγάλους που μπορούν να το καταλάβουν και με τον μικρό μας που είναι στην ίδια ηλικία με το παιδάκι που ήρθε στο σπίτι μας. Τον έχουμε βαφτίσει ήδη και το όνομά του είναι Μάριος. Είναι και αυτό παιδί μου. Εγώ, αυτό που είχα πει είναι πως για εμένα σημαντικό δεν είναι να γεννάς ένα παιδί, σημαντικό είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί. Κι αυτό το παιδί το μεγαλώνω και είναι το παιδί μου, όπως είναι ο Δημήτρης που τον γέννησα. Ακόμα δεν με έχει πει μαμά, περιμένω.»

 

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello είχε δηλώσει: «Η αλήθεια είναι ότι τόσο εγώ, όσο και ο σύζυγός μου, δε σκεφτόμασταν την υιοθεσία. Το παιδάκι αυτό το συναντήσαμε σε ένα νοσοκομείο και δεθήκαμε μαζί του πολύ. Ψάξαμε να του βρούμε οικογένεια, αλλά ήταν δύσκολο. Και μετά, με ένα μαγικό τρόπο, δεν μπορούσαμε να το αποχωριστούμε. Οπότε, δεν υπήρχε επιλογή. Είπαμε ”Είναι δικός μας”».

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έχει αποκτήσει έναν γιο με τον σύζυγό της, ενώ εκείνος έχει ακόμη δύο αγόρια από τον προηγούμενο γάμο του.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency