CELEBRITIES

Η Ευγενία Δημητροπούλου μιλά για χωρισμό λίγο μετά το τέλος της σχέσης της με τον Άλκη Κούρκουλο

NDP Photo Agency

Τον Οκτώβριο του 2018 έγινε γνωστός ο οριστικός χωρισμός της Ευγενίας Δημητροπούλου και του Άλκη Κούρκουλου. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί μέσα από τη συνεργασία του στην παράσταση «Πρόβα νυφικού» στο Εθνικό Θέατρο το 2013 όπου εκείνη ενσάρκωνε την Αγγελική Δελή κι εκείνος τον μνηστήρα της, Απόστολο Πετρόπουλο. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν εκτός σκηνής κι έζησαν την σχέση τους μέχρι τέλους κρατώντας χαμηλούς τόνους σε συνεντεύξεις και δημόσιες δηλώσεις τους.

Με αυτή τη συστολή που την διακρίνει κι ένα πλατύ χαμόγελο κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις για τον χώρισμο της η Ευγενία Δημητροπούλου στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Γαμήλιο Εμβατήριο». «Εύχομαι κάποια στιγμή να έρθει η ώρα η καλή, όπως για όλο τον κόσμο», είπε η ηθοποιός στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου», όταν ρωτήθηκε αν σκέφτεται τον γάμο. Με γέλιο αντιμετώπισε έπειτα την ερώτηση αν τώρα ως ελεύθερη τη φλερτάρουν περισσότερο.

«Μωρέ, δεν τα πολυλέμε πολύ και αυτά. Εντάξει, καλά νιώθω. Καλά νιώθω, ανεβαίνει λίγο η αυτοπεποίθηση μερικές φορές», είπε χαρακτηριστικά ενώ στο πώς αντιμετωπίζει τον χωρισμό σημείωσε: «Πολύ μέσα μένω, πολύ κλείσιμο και φίλοι καλοί».

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency