CELEBRITIES

Η πολύ εντυπωσιακή Εριέττα Κούρκουλου στο πάρτι της Panik Records

NDP Photo Agency

Η Panik Records γιόρτασε το βράδυ της Τρίτης τα 8 χρόνια λειτουργίας της. Τα κεράκια της τούρτας έσβησαν οι ιδρυτές της εταιρίας, Πάρης Κασιδόκωστας και Γιώργος Αρσενάκος. Μαζί τους και πολλοί καλλιτέχνες αλλά και η οικογένεια του Πάρη Κασιδόκωστα. Από τη βραδιά δε θα μπορούσαν να λείπουν η μητέρα του, Μαριάννα Λάτση και η αδερφή του, Εριέττα Κούρκουλου.

Τάμτα- Πάρης Κασιδόκωστας: Αγκαλιασμένοι όλη νύχτα σε βραδινή τους έξοδο

Η Μαριάννα Λάτση επέλεξε ένα μακρύ αέρινο καφτάνι σε μπλε απόχρωση κι ένα ζευγάρι metallic πλατφόρμες.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Η Εριέττα Κούρκουλου έκανε μία από τις πιο εντυπωσιακές της εμφανίσεις. Μαύρο body με cut outs κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Στο περιοδικό Close Up και την Αγγελική Σάπικα είχε δηλώσει η Εριέττα Κουρκούλου αναφορικά με την οικογένειά της: «Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που να μη θαυμάζω στην οικογένειά μου. Είναι όλοι απλοί άνθρωποι και είμαστε πολύ αγαπημένοι. Mε στηρίζουν πάντα σε ό,τι πιστεύω πως πρέπει να κάνω, ακόμη και όταν οι ίδιοι δεν είναι απόλυτα πεπεισμένοι γι’ αυτό. Δεν νομίζω ότι είναι ανάγκη, όμως, να μιλάω για την οικογένειά μου. Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου που δεν βλέπω σε τι μπορεί να φανεί χρήσιμο στους άλλους ώστε να το γνωρίζουν.»

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency