CELEBRITIES

Η ειλικρινής εξομολόγηση της Ελίνας Ακριτίδου για το πρόβλημα υγείας του γιου της

NDP Photo Agency

Για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής της, εκείνον της μητέρας μίλησε στην εκπομπή Happy Day η Ελίνα Ακριτίδου. Η γοητευτική ηθοποιός της σειράς «Τατουάζ»  είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Γιώργο Κουτσουδάκη με τον οποίο απέκτησε την Ρωξάνη, τον Νικόλα και τον Αλέξανδρο. Η οικογενειακή τους ζωή δεν ήταν πάντα ρόδινη ωστόσο, αφού ο μεσαίος τους γιος είχε να αντιμετωπίσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Ποτέ δεν παιδεύτηκα με τα παιδιά, να πω ότι κουράστηκα. Έχω πάντοτε μια γυναίκα στο σπίτι, γιατί δεν έχουμε παππούδες, γιαγιάδες να τα φροντίζουν και από επιλογή και πρακτικά δεν μας έβγαινε», είπε η Ελίνα Ακριτίδου αρχικά και όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή την ρώτησε αν αυτό είναι θέμα δική της θετικής στάσης η ηθοποιός απάντησε: «Ακόμα και στα πολύ δύσκολα μας γιατί έχω περάσει δύσκολα, ο μεσαίος μου γιος είχε μια καρδιοπάθεια, δύσκολα πράγματα, νομίζω ότι αν με ρωτήσεις τι με χαρακτηρίζει, θα σου πω ότι είμαι ψύχραιμη και αισιόδοξη. Αυτά είναι χαρακτηριστικά μου».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τη ρώτησε αν ποτέ βασανιζόταν από σκέψεις όπως «Γιατί να συμβεί αυτό στο παιδί μου» εκείνη την εποχή και η Ελίνα Ακριτίδου έδωσε μια ειλικρινέστατη απάντηση.

«Με προβλημάτισε πολύ αυτό σαν αντίδραση, ήθελα να μην το αισθανθώ, γιατί αυτό το πράγμα δημιουργεί ένα βάρος στο παιδί του στυλ ”το καημένο”. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι με είχε σταματήσει μια φίλη στο δρόμο και μου λέει «το καημένο τι πάθατε;» και συγχύστηκα τόσο πολύ, της λέω «δεν κατάλαβα τι έχει το παιδί μου και είναι καημένο;» Το παιδί μου έχει αυτό το πρόβλημα θα το ξεπεράσουμε, θα προσπαθήσουμε. Δεν μου αρέσει σαν αντιμετώπιση να σκεφτώ αρνητικά. Σίγουρα δεν είναι κανείς ευχαριστημένος όταν του έχει τύχει κάτι τέτοιο αλλά πάντα πρέπει να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Γιατί έτσι το μεταφέρεις και το παιδί», σημείωσε η Ελίνα Ακριτίδου.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ μία γυναίκα που είχε ένα παιδί με πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα, ήταν 1,5 χρόνο μέσα στην εντατική. Και ήταν εκεί όλη την ημέρα. Ερχόταν το πρωί βαμμένη, ντυμένη, με φαγητάκια από το σπίτι, με τραγούδια, με βιβλία. Το παιδί της δεν ήξερε αν θα ζει αύριο. Αυτό το παιδί βγήκε από την εντατική», είπε η Ελίνα Ακριτίδου.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency