CELEBRITIES

Χώρισαν Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Γιάννης Αθητάκης

ndp

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο σύντροφός της, ηθοποιός, Γιάννης Αθητάκης ήταν σίγουρα ένα διακριτικό ζευγάρι που απέφευγε τις πολλές κοσμικές εμφανίσεις. Ο φακός ωστόσο είχε πολύ καιρό να τους εντοπίσει μαζί και πλέον ο λόγος γίνεται γνωστός. Σύμφωνα με τη Real News το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί. Η απόφασή τους για τον χωρισμό σύμφωνα με την εφημερίδα ήταν κοινή.

«Έχω πατήσει πολλές ψηλές κορφές χάρη στον έρωτα, αλλά δεν έχω ακόμη φτάσει στον έναν και μοναδικό, άρα η διαδρομή συνεχίζεται» δήλωνε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Τασούλα Επτακοίλη η ερμηνεύτρια αφήνοντας υπόνοιες για τον χωρισμό που ήρθε αρκετό καιρό μετά την απόφαση του πρώην ζευγαριού να συγκατοικήσει.

Το φετινό καλοκαίρι βρίσκει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε περιοδεία ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα ο 36χρονος πρώην σύντροφός της βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη όπου εργάζεται ως μπάρμαν.

Η ερμηνεύτρια και ο ηθοποιός ήταν μαζί από τα τέλη του 2015 ενώ η τελευταία τους βραδινή εμφάνιση έγινε τον περασμένο Μάρτιο στο Σταυρό του Νότου.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency