CELEBRITIES

Ελένη Μενεγάκη-Γιάννης Λάτσιος: Κοινή εμφάνιση μετά από 7 χρόνια

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος συναντιούνται (δημόσια) μετά από επτά χρόνια διαζυγίου, δικαστικές διαμάχες και κοινές ανακοινώσεις προς τα μέσα. Ηθικό δίδαγμα: Άσε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του.

Η ανακοίνωση του χωρισμού κατέληγε κάπως έτσι: μπορεί να μην είμαστε πια ζευγάρι αλλά παραμένουμε μαζί για τα παιδιά μας.

Πέρα από διαφορές και αντιδικίες παραμένουν γονείς τριών παιδιών και τα κάνουν όλα στην άκρη όταν κάτι τα αφορά. Συναντήθηκαν λοιπόν στο σχολείο του γιου τους για να ενημερωθούν για την πορεία του, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό You Weekly.

 

 

Είχαμε πάρει μία ιδέα από τη δήλωση της Ελένης στην εκπομπή της λίγες ημέρες νωρίτερα.

Εμείς εδώ στη χώρα μας είμαστε με τα παιδιά πολύ από πάνω. Καμιά φορά θέλουμε να περάσουμε τα δικά μας θέλω στα παιδιά μας γιατί νομίζουμε ότι θα είναι καλύτερα γι’ αυτά. Όμως, αυτό δεν ισχύει, είναι καλύτερα για εμάς. Το κάθε παιδί γεννιέται για κάτι και πρέπει να εκπληρώσει τη δική του πορεία και τα δικά του όνειρα. Χθες ήμουν στο σχολείο για τον Άγγελο, θα πάει του χρόνου Α΄ Λυκείου και πρέπει να διαλέξει ποια μαθήματα θα πάρει. Το σχολείο που πάει το παιδί μου είναι βρετανικό. Ξέρετε τι τους είπαν στο τέλος; ‘Μην το συζητήσετε με τους γονείς σας, εσείς θα αποφασίσετε’ Και λέω, κοίτα ρε παιδί μου, από μικρά τους λένε ότι πρέπει σιγά σιγά να αποφασίζουν μόνοι τους και πολύ σωστά. Όταν τα άκουσα όμως αυτά και μετά τα συζητούσε και με το μπαμπά του -γιατί ήμασταν μαζί- , λέω έχει δίκιο. Είναι η δική του ζωή, θα διαλέξει αυτά που εκείνος ξέρει ότι μπορεί να κάνει και του κάνουν κέφι και μπορεί να προχωρήσει πάνω σε αυτά.

 

Πηγή φωτογραφιών: You Weekly