CELEBRITIES

Η Ελένη Πέτα έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση. Η φιλία είναι η αφορμή

NDP Photo Agency

Το 1999 η Ελένη Πέτα τραγουδούσε «Εγώ αυτό που ξέρω» και όλοι τραγουδούσαμε μαζί της. Τα χρόνια πέρασαν, οι επιτυχίες συνεχίστηκαν, και κάπου η Ελένη αποφάσισε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, μη συμφωνώντας με τον ανταγωνισμό που βίωσε στη νύχτα. Η Ελένη Πέτα συνέχισε την πορεία της δισκογραφικά και επίσης ερωτεύτηκε τον ντράμερ Κώστα Λιόλιο, παντρεύτηκε, έγινε μαμά του Νίκου και συνέχισε να ζει τη ζωή της μακριά από κοσμικές εμφανίσεις και νυχτερινά κέντρα.

Αυτή η απομάκρυνση σήμανε και λιγότερες δημόσιες εμφανίσεις για την τραγουδίστρια.  Μία από τις σπάνιες αυτές εμφανίσεις της κατέγραψε ο φακός στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης την 1η Απριλίου. Όχι δεν ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα, η Ελένη Πέτα είχε έναν εξαιρετικά καλό λόγο να βγει και να ποζάρει χαμογελαστή στον φακό. Η τραγουδίστρια συμμετείχε στην παρουσίαση του βιβλίου του πολύ καλού της φίλου Παντελή Καναράκη «Το δίλημμα του Ερμή» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη.

NDP Photo Agency

 Με τη Νένα Μεντή, τον Παντελή Καναράκη και την Πένυ Παπουτσή- NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

 ««Ποιον αγαπάς πιο πολύ; Τη μαμά ή τον μπαμπά;» ρωτούσαν και ξαναρωτούσαν συγγενείς και φίλοι τον Ερμή. Και εκείνος ποτέ δεν ήξερε τι να απαντήσει. Είχε χίλιους λόγους για να αγαπάει τη μαμά και άλλους τόσους για να αγαπάει τον μπαμπά. Ώσπου σκέφτηκε να μοιράσει τις μέρες της εβδομάδας και να αγαπάει τις μισές τον έναν και τις άλλες μισές τον άλλον» αναφέρει η περίληψη του βιβλίου. Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια συνδέονται με στενή φιλία από τα χρόνια ακόμα που ζούσαν στην Θεσσαλονίκη και προσπαθούσαν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα ο καθένας στην τέχνη του. Επόμενο ήταν λοιπόν η Ελένη Πέτα να βρεθεί στην παρουσίαση βιβλίου και μάλιστα να μιλήσει γι’ αυτό μαζί με τη Νένα Μεντή και την Πένυ Παπουτσή.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Μάλιστα αυτή την εποχή η τραγουδίστρια εμφανίζεται στο El Convento Del Arte. Συγκεκριμένα για δύο Σάββατο του Απρίλη, στις 6 και τις 20/4.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency