CELEBRITIES

Η Μενεγάκη ήταν η πηγή έμπνευσης για τους “Δύο Ξένους”. Η άγνωστη “συμμετοχή” της στο σενάριο

ndp

Ο Δημήτρης Αποστόλου σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso μίλησε για όλα. Για το διαζύγιο του με τη Μάγδα Πένσου για το οποίο δήλωσε αποφασισμένος να το προχωρήσει, αλλά και για τον πρώτο του γάμο πριν απο ακόμα από αυτόν. Με αυτή την αφορμή μάλιστα προχώρησε και σε αποκαλύψεις για την μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία των «Δύο Ξένων» και την Ελένη Μενεγάκη που όχι μόνο υπήρξε έμπνευση για τους δημιουργούς αλλά συμμετείχε και στην δημιουργική διαδικασία με τον τρόπο της.

«Πώς καταλάβατε ότι δεν πήγαινε άλλο;» ήταν η ερώτηση της Δήμητρας Δάρδα για εκείνον τον πρώτο γάμο που στάθηκε αφορμή για να μιλήσουν για τα υπόλοιπα. «Δεν ήθελα να πηγαίνω σπίτι, όχι για να αλητεύω – γιατί είμαι πιστό σκυλί και δεν έχω απατήσει καμία σχέση μου. Προτιμούσα να δουλεύω. Τότε, μάλιστα, έγινε το deal συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Ρήγα και γράψαμε τη σειρά «Δυο ξένοι», που έγινε τεράστια επιτυχία», απαντά ο Δημήτρης Αποστόλου και στη συνέχεια επιβεβαιώνει ότι πηγή έμπνευσης ήταν η Ελένη Μενεγάκη: «Ακριβώς! Θυμάμαι ότι μας έπαιρνε τηλέφωνο και η ίδια, περιγράφοντάς μας διάφορα χιουμοριστικά περιστατικά που της συνέβαιναν, κι εμείς τα περνούσαμε στο σενάριο».

Και στη συνέχεια ρωτήθηκε αν ο έρωτας με τον σοφιστικέ καθηγητή και την παρουσιάστρια ήταν αληθινή ιστορία που είχε συμβεί στην Ελένη Μενεγάκη. Ο Δημήτρης Αποστόλου απάντησε και σε αυτό:  «Εκείνη την περίοδο, όχι, αργότερα όμως η ζωή αντέγραψε τη σειρά! Προσωπικά και επαγγελματικά».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency