CELEBRITIES

Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη για το Down Town που δε δημοσιεύθηκε ποτέ

Instagram/Elenimenegaki

Το 2016 η Ελένη Μενεγάκη είχε ποζάρει στον φακό της Ρούλας Ρέβη για λογαριασμό του περιοδικού Down Town. Η παρουσιάστρια φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα στο εξώφυλλο του περιοδικού που σηματοδοτούσε τα 21 χρόνια από την ίδρυσή του και μιλούσε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για όλα. Η Ελένη Μενεγάκη αναλογιζόταν τα 21 χρόνια που πέρασαν στη δική της ζωή και έκανε απολογισμό παρέα με το περιοδικό.

 

«Στη ζωή μου τα πράγματα έχουν φτάσει σήμερα στο σημείο που θέλω και προσωπικά και επαγγελματικά. Είμαι πολύ καλά, δεν ήμουν έτσι όταν ήμουν μικρότερη, αν και είχα πολλή ανεμελιά και χρόνο μπροστά μου για να δημιουργήσω, να πετύχω ή να αποτύχω. Τα πήγα μια χαρά και δεν θα ήθελα να ξεκινήσω πάλι από την αρχή, ακόμα και αν γινόμουν 25. Αυτά που έχω κατακτήσει δεν τα χαλαλίζω ούτε καν για τα νιάτα. Δεν λέω, ήταν υπέροχα, ερωτεύτηκα, διασκέδασα, γλέντησα, έπαιξα, όπως όλοι μας σε αυτή την ηλικία, αλλά δεν θέλω να το ξαναπεράσω. Τα κατάφερα καλά, είμαι ευτυχισμένη», έλεγε η Ελένη Μενεγάκη στο περιοδικό. Η παρουσιάστρια τόνιζε σε άλλο σημείο: «Δεν μου λείπει η τρελή ανεμελιά εκείνων των χρόνων. Την σκέφτομαι, την έζησα, την ευχαριστήθηκα ειλικρινά. Προχώρησαν, τα πήγα καλά πιστεύω και αν μου έλεγες να ξαναγίνω 25 δεν θα το έκανα με τίποτα».

Παρόλο που η εμφάνιση της ως συνήθως ήταν εντυπωσιακή, όπως συμβαίνει συνήθως, έτσι και αυτή τη φορά δεν δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό όλες οι λήψεις της Ελένης Μενεγάκη. Μία από αυτές βρήκε τον δρόμο της για το φως της δημοσιότητας, αφού αποτελεί το νέο εξώφυλλο του Down Town το οποίο γιορτάζει τρία χρόνια από την επανακυκλοφορία του. Μάλιστα αυτή η λήψη που δεν είχε δημοσιευτεί το 2016 έκανε την εμφάνισή της και στον λογαριασμό του περιοδικού στο Instagram.

 

«Χρόνια πολλά Down Town. Όσα δεν σας είπαμε ποτέ! Άγνωστες ιστορίες, αδημοσίευτες φωτογραφίες και τα εξώφυλλα που απορρίψαμε στα 3 χρόνια του DT. Από την Ελένη Μενεγάκη στον Ντάνο», σχολίασε η ομάδα του περιοδικού δημοσιεύοντας τη φωτογραφία.