CELEBRITIES

Η Ελένη Φουρέιρα με ένα σούπερ τοσοδούλι μίνι μωβ- λιλά μπικίνι στο καταμαράν. Kαλές διακοπές σας εύχομαι

NDP Photo Agency

Η Ελένη Φουρέιρα μετά από μία χρονιά γεμάτη με εμφανίσεις ανά την Ευρώπη, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της στον φετινό τελικό της Eurovision στο Τελ Αβιβ του Ισραήλ, αλλά και την κυκλοφορία των τραγουδιών El Ritmo Psicodélico και Loquita (Που έγινε και το challenge του καλοκαιριού για την ελληνική showbiz), απολαμβάνει τις διακοπές της. Η τραγουδίστρια πραγματοποιεί διακοπές με σκάφος, παρέα με αγαπημένους της φίλους και συχνά μοιράζεται τα στιγμιότυπα των διακοπών της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Διάβασε κι αυτό: Η Ελένη Φουρέιρα χορεύει στην πισίνα το τραγούδι της “Loquita” κι εσύ κοίτα με προσοχή

Αυτή τη φορά η Ελένη Φουρέιρα πόζαρε μόνη της σε ένα καναπέ στο καταμαράν με το οποίο ταξιδεύει, φορώντας το μωβ- λιλά μπικίνι της και σε στάση που θύμιζε κάτι από Αλίκη Βουγιουκλάκη όταν τραγουδούσε «Είναι το στρώμα μου μονό». Η αυθόρμητη αντίδρασή μας; «Ουάου».

View this post on Instagram

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

 

Διόλου άδικα η Ελένη Φουρέιρα θεωρείται μία από τις πιο καλλίγραμμες τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής σκηνής, αφού όπως βλέπεις στις φωτογραφίες της η εικόνα της είναι κάθε χιλιοστό και μυς. Το αποτέλεσμα αυτό βέβαια δεν ήρθε άκοπα για την τραγουδίστρια, που καθημερινά γυμνάζεται με crossfit ή spinning. Όπως έχει πει σε συνέντευξή της δεν μπορεί να μην γυμνάζεται καθώς η άσκηση της προσφέρει απίστευτη ευεξία.

Όσον αφορά τη διατροφή της η ίδια είχε δηλώσει στο περιοδικό People: «Προσέχω, αλλά θα φάω τα πάντα με μέτρο. Ένα από τα διατροφικά μυστικά που μου έχει μάθει η γιαγιά μου είναι το ρόφημα κανέλας: Βράζω νερό και μετά το βάζω σε μια κανάτα μαζί με έξι στικ κανέλας. Το αφήνω να κρυώσει και το καταναλώνω σαν τσάι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Βοηθάει στην αποτοξίνωση, ενώ παράλληλα τονώνει τον οργανισμό».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency