CELEBRITIES

Έλενα Τσαβαλιά: Πρεμιέρα με καλεσμένο τον σύζυγό της Μάρκο Σεφερλή. Γέμισε δάκρυα το πλατό

NDP Photo Agency

Η τελευταία εμπειρία της Έλενας Τσαβαλιά στην παρουσίαση ήταν το 2014 στην πρωινή ζώνη του Mega, μαζί με τον σύζυγό της Μάρκο Σεφερλή. Και φυσικά ο σύζυγός της δεν μπορούσε να λείπει ούτε από την πρεμιέρα της εκπομπής «Μεσημεριάτικα», που έγινε σήμερα στο Open. Τι κι αν θα την παρουσιάζει μόνη της; Τον ήθελε ως πρώτο της καλεσμένο. Κι ενώ ίσως περίμενες οι δυο τους να γελούσαν και να διασκέδαζαν όπως έκαναν κάποτε στο Πρωινό του Mega, δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Αντίθετα η συγκίνηση τους έκανε να δακρύζουν. Πότε η Έλενα και πότε ο Μάρκος έβαζαν τα κλάματα με διαφορετική αφορμή ο καθένας.

Η Έλενα Τσαβαλιά δάκρυσε από νωρίς σχεδόν με την είσοδό του στο πλατό, όταν προβλήθηκε ένα βίντεο – αφιέρωμα στον σύζυγό της που δεν είχε δει ως τότε. Η πρόταση γάμου on air στη Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο γιος τους Χάρης που εμφανίστηκε στα πλάνα σε μικρή ηλικία, ο γάμος τους καρέ καρέ, εντύπωση μου κάνει που κατάφερε να κρατηθεί σχεδόν ως το τέλος του video μέχρι να δακρύσει.

 

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε η ώρα να συγκινηθεί ο Μάρκος Σεφερλής, όταν από ένα συρτάρι στο έπιπλο του σκηνικού, εκεί όπου η Έλενα Τσαβαλιά θα κρύβει τα “μυστικά” των καλεσμένων της, έβγαλε μια φωτογραφία του πατέρα του ηθοποιού. Ο Μάρκος Σεφερλής αναφέρθηκε στον πατέρα του αποκαλύπτοντας πως έφυγε από τη ζωή 10 ημέρες μετά την γέννηση του μικρού Χάρη. «Ήταν γλυκιά αποχώρηση, γιατί ζούσαμε και οι δύο σε πελάγη ευτυχίας και δεν το κατάλαβα πώς έφυγε. Όμως έφυγε χαρούμενος, έφυγε χαμογελαστός, είχε έρθει πάλι η ευτυχία και η γαλήνη στη ζωή μου και ήταν ευτυχισμένος. Απλά θα ήθελα να ζει τώρα να δει τον Χάρη με τη μαλλούρα τη μακριά να τον ακούσει να του πει παππού» είπε ο Μάρκος Σεφερλής, η Έλενα Τσαβαλιά κάθισε δίπλα του και τον πήρε αγκαλιά και τα δάκρυα συνεχίστηκαν για λίγο.

«Ο πατερούλης μου ήταν πάντα δίπλα μου, ένας άνθρωπος πολύ εργατικός, χωρίς ιδιαίτερη μόρφωση που όπως και η μητέρα μου πίστεψε σε εμένα. Με βοήθησαν να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, τους χρωστάω πάρα πολλά και θα το λέω μέχρι να πεθάνω», είπε μεταξύ άλλων ο Μάρκος Σεφερλής και συνέχιζε να ανοίγει συρτάρια, ώσπου έπεσε πάνω στη βέρα του που κατά την Έλενα Τσαβαλιά δεν έχει φορέσει ποτέ. Όπως κατάλαβες η πρεμιέρα ήταν άκρως οικογενειακή υπόθεση για το ζευγάρι που φέτος μοιράζεται και τη σκηνή, αφού παίζει μαζί στο θέατρο στην παράσταση «10 χρόνια γάμου». Όσα μετράνε και στην πραγματικότητα.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency