CELEBRITIES

Η Έλενα Χριστοπούλου μιλά για τη σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Snik

Η Έλενα Χριστοπούλου είναι μάνατζερ αλλά και πολύ καλή φίλη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» στο Star και επιβεβαίωσε τη σχέση της Ηλιάνας με τον ράπερ Snik. Οι παπαράτσι φωτογραφίες που είχαμε δει ήταν η αρχή και τώρα πια ήρθε και η επιβεβαίωση. Το λέει η Έλενα; Είναι σαν να το λέει η Ηλιάνα.

Διάβασε ακόμα: H Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιβεβαίωσε (;) τη σχέση της με τον Snik. Από εκείνη είναι ναι

«Νομίζω ότι ήταν η τελευταία που δεν ήταν στο κλαμπ των ερωτευμένων. Ήρθε η ώρα της, μάλλον. Εμένα με ενδιαφέρει ότι είναι ευτυχισμένη, χαρούμενη και τη βλέπω πολύ ολοκληρωμένη. Κι εγώ προσωπικά συμπαθώ και πάρα πολύ τον Δημήτρη, πάρα πολύ. Είναι ο Snik, Δημήτρη τον λέω εγώ. Τον συμπαθώ πάρα πολύ».

 

Δεν έχουμε δει να ξεδιπλώνει την προσωπικότητά του ανέφερε η δημοσιογράφος και η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε: «Δεν νομίζω ότι τον ενδιαφέρει να ξεδιπλώσει την προσωπικότητά του. Τον ενδιαφέρει να δουλεύει, να είναι επαγγελματίας και να γράφει τα τραγούδια του».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με δηλώσεις της πάλι στην ίδια εκπομπή είχε αναφερθεί στην προσωπική της ζωή: «Είμαι σε μια πάρα πολύ καλή φάση της ζωή μου, περνάω πάρα πολύ καλά, πιστεύω ότι τα πράγματα μπορούν να συνδυαστούν άμα θέλεις. Δημόσια ξέρεις ότι δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Σου λέω ξεκάθαρα ότι περνάω πάρα πολύ καλά, πιστεύω στον συνδυασμό, πιστεύω ότι είναι ωραίο οι άνθρωποι να ανοιγόμαστε και να κάνουμε γνωριμίες και θα το αφήσω εκεί, γιατί με ενδιαφέρει περισσότερο τα προσωπικά μου να τα κρατάω για τον εαυτό μου γιατί τα αγαπάω πάρα πολύ και δε θέλω να τα λέω, θέλω να τα δω. Στο παρελθόν αισθανόμουν ολοκληρωμένη μόνο με την δουλειά μου, τώρα χρειάζομαι κι άλλα πράγματα. Τώρα είμαι στην φάση που χρειάζομαι κι άλλα πράγματα στην ζωή μου. Έχω μάθει να επενδύω στις εξαιρέσεις. Επενδύστε λίγο στην εξαίρεση του κανόνα και θα περάσετε πολύ καλά».

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/elena_hristopoulou/