CELEBRITIES

Η Ειρήνη Σκλήβα με τη 15χρονη κόρη της. Οικογενειακή υπόθεση η ομορφιά

ndp

Περισσότερο από δύο δεκαετίες έχει περάσει από τότε που η Ειρήνη Σκλήβα έβαζε το στέμμα της Μις Κόσμος και έβλεπε αυτόν τον ίδιο κόσμο να απλώνει όλες τις ευκαιρίες στα πόδια της. Η πάντα χαμηλών τόνων Ειρήνη Σκλήβα, προτίμησε να αποτραβηχτεί από τον χώρο της δημοσιότητας, γνώρισε τον επιχειρηματία Νίκο Χυδήρογλου και αφιερώθηκε στην δημιουργία της οικογένειάς της μαζί του.

Δεκαέξι χρόνια μετα το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο, ωστόσο προτεραιότητα και των δύο παραμένει όπως είναι λογικό η φροντίδα της 15χρονης Μαριτίνας, της μοναχοκόρης που απέκτησαν λίγο καιρό μετά τον γάμο τους. Η Μαριτίνα βρίσκεται στην εφηβεία και παρόλο που τα χαρακτηριστικά της μοιάζουν περισσότερο με εκείνα του πατέρα της, χαμογελά με συστολή όπως ακριβώς χαμογελούσε και η μητέρα της από την πρώτη στιγμή που τη γνωρίσαμε.

ndp

 NDP Photo Agency

ndp

NDP Photo Agency

ndp

 NDP Photo Agency

Μητέρα και κόρη βρέθηκαν μαζί στην γκαλερί Evripides όπου φιλοξενείται η έκθεση των Δημήτρη Ντάσιου και Ιωάννας Παρασκευά  “Guilty Secret The Bizarre Catwalk”. Πρόσωπο που συνάντησε εκεί την Ειρήνη Σκλήβα ανέφερε στη Real News: «Παρά το γεγονός πως οι τελευταίοι δέκα μήνες ήταν ιδιαίτερα δύσκολοι για την Ειρήνη, αφού η διαδικασία του διαζυγίου δεν είναι καθόλου εύκολη για κανέναν, έχει αρχίσει και πάλι να γελά αφήνοντας πίσω της τις κακές σκέψεις και αποκτώντας περισσότερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση απ’ ό,τι πριν». Οπότε μάλλον αυτή την νέα χρονιά, που ξεκίνησε για εκείνην με χαμόγελο και θετική διάθεση, θα τη βλέπουμε και σε περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency