CELEBRITIES

Δούκισσα Νομικού: 6 φορές που το Instagram της πλημμύρισε με καρδούλες για τον σύζυγό της

ndp

Η Δούκισσα Νομικού εδώ και πέντε χρόνια έχει βρει τον σύντροφο της ζωής της, έχει ζήσει μαζί του μακρινά ταξίδια, έναν παραμυθένιο γάμο, τον ερχομό του γιου τους, Σάββα, στον κόσμο αλλά και δύσκολες οικογενειακές στιγμές που τους ένωσαν ακόμα περισσότερο. Δεν είναι, λοιπόν, έκπληξη που σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται θέλει να εκφράζει την αγάπη της στο πρόσωπό του. Το μοντέλο και παρουσιάστρια παντρεύτηκε τον Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο το 2017 μετά από τρία χρόνια γνωριμίας και απέκτησε το πρώτο της μωρό μαζί του τον Μάρτιο του 2018. Η ίδια έκανε την τελευταία απο τις δημόσιες ερωτικές εξομολογήσεις στο πρόσωπό του πολύ πρόσφατα μέσα από ένα Insta Story όπου διαδικτυακή της φίλη τη ρώτησε πώς κατάλαβε ότι είναι «ο ένας».

Instagram/dutchesss_

«Το ένιωσα την πρώτη φορά που με έπιασε από το χέρι… Κατάλαβα πως όταν γίνω μια γλυκιά γριούλα που δεν θα μπορεί να περπατά μόνη της, αυτό το χέρι θα ήθελα να με κρατάει σφιχτά» έγραψε η Δούκισσα Νομικού και το Instagram της έγινε αυτόματα μία φωλιά ρομαντισμού. Εκεί άλλωστε, στον λογαριασμό της στο Instagram, αποφάσισε να αποκαλείται Δούκισσα Νομικού Θεοδωρίδη. Από έρωτα.

Mια εικόνα των χεριών τους από τον γάμο τους είχε προτιμήσει και πάλι για να πει απλά ένα «Σ’ αγαπώ» κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος τους.

View this post on Instagram

Σ'αγαπώ #honeymoon

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

 

Μία ακόμα τρυφερή εξομολόγηση για εκείνον είχε κάνει στην περσινή γιορτή του Αγίου Βαλεντινου. «Πριν σε γνωρίσω δεν ήμουν fan του Βαλεντίνου. Σιγά την χαζογιορτή, έλεγα. Την αγάπη την εκφράζεις κάθε μέρα. Ναι, οκ. Αλλά τουλάχιστον ανήμερα του Βαλεντίνου μπορώ να σου λέω ασταμάτητα πόσο Σ’αγαπώ έχοντας και ένα καλό…άλλοθι!» έγραφε δημοσιεύοντας μια καλοκαιρινή φωτογραφία τους.

 

Νέα αφορμή για να του πει δημοσίως «Σ’ αγαπώ» ήταν η ημέρα του πατέρα, όταν ποζάροντας άβαφη στο πλευρό του ευχήθηκε: «Χρόνια σου πολλά μωρό μου! Είσαι ο καλύτερος».

 

Φυσικά σε κάποια από αυτά τα post ο Δημήτρης Θεοδωρίδης πρωταγωνιστεί παρέα και με τον μικρό Σάββα. «Το καλύτερο μέρος στον κόσμο όλο είναι μέσα σε αυτή την αγκαλιά! Η αγκαλιά μας, η δύναμή μας, η ζωή μας» έγραψε χαρακτηριστικά εκείνη σε μία οικογενειακή φωτογραφία τους την διεθνή ημέρα αγκαλιάς τον Ιανουάριο.

 

«Η ζωή μου όλη! Τα αγόρια μου» σημείωσε λακωνικά σε μία άλλη όπου ο Δημήτρης Θεοδωρίδης κρατά τον Σάββα στους ώμους του. Άλλωστε όπως έχει πει σε συνέντευξή της στο Madame Figaro, η εικόνα του στον ρόλο του πατέρα την κάνει να τον ερωτεύεται όλο και πιο πολύ. «Ήξερα ότι θα είναι πολύ καλός μπαμπάς, αλλά τώρα είμαι ακόμα πιο ερωτευμένη με τον Δημήτρη. Όταν τους βλέπω μαζί με τον Σάββα να παίζουν, να ξεκαρδίζονται, είμαι πλήρης», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά και καρδούλες παντού.

 

Επ πού πας; Εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike; 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency