CELEBRITIES

Η Δήμητρα Ματσούκα κάνει πρόβα για τον ρόλο της Τζάκι Κένεντι και στις δημόσιες εμφανίσεις της

ndp

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ζητείται ψεύτης» στο θέατρο Παλλάς βρέθηκε η Δήμητρα Ματσούκα. Η ηθοποιός επέλεξε για την εμφάνισή της ένα midi σκούρο μπλε φόρεμα το οποίο συνδύασε με nude γόβες, off - white πανωφόρι και μεγάλα σκουλαρίκια. Minimal, κομψή, και ανεπιτήδευτα σέξι (γιατί όσο και να θέλει δεν είναι δυνατόν να ξεφύγει από τη λέξη αυτή), η Δήμητρα Ματσούκα φαίνεται να έχει εντάξει πολύ στην ζωή της τον ρόλο που πρόκειται να παίξει του χρόνου στο θέατρο. Ξέρεις για ποιο ρόλο σου μιλώ, αυτόν της Τζάκι Κένεντι.

«Η Τζάκι Κένεντι θα είναι ένα κορίτσι που άλλοι την έχουν χαρακτηριστεί πολύ σέξι και έχει έναν δικό της τρόπο. Η Δήμητρα Ματσούκα, που είναι ένα μεγάλο στοίχημα για εκείνη. Να αποκαλύψουμε και τον Ωνάση, που θα τον υποδυθούν τρεις άντρες σε διαφορετικές ηλικίες. Στην ωριμότητα του με τους γάμους του θα τον υποδυθεί ο Σταμάτης Φασουλής ο οποίος επίσης θα σκηνοθετήσει και θα κάνει και την σύνθεση την βιβλιογραφία» είχε αποκαλύψει σχετικά ο Άρης Καβατζίκης στο Πρωινό.

ndp

Στην τελευταία της εμφάνιση η ηθοποιός μίλησε στις κάμερες για τον ρόλο αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι θα κουρέψει και τα μαλλιά της για να υποδυθεί την Τζάκι Κένεντι. «Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα τις πρόβες μας, έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό και πιστεύω ότι ο Σταμάτης Φασουλής θα κάνει μια πολύ ωραία δουλειά. Ναι θα κόψω τα μαλλιά, το χρώμα θα το αφήσω όπως είναι», είπε μεταξύ άλλων.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency