CELEBRITIES

Οι 8 διάσημες Ελληνίδες με τα πιο ωραία μάτια

Instagram,com/dutchesss_

«Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής», λέει το γνωστό απόφθεγμα, και τι πιο ωραίο από το να έχεις έναν «καθρέφτη» που εκπέμπει σαγήνη και γοητεία. Άλλες με γαλάζια, άλλες με πράσινα και άλλες με καστανά οι 8 ακόλουθες κυρίες της ελληνικής showbiz θα μπορούσαν να είναι ο λογος που ο Νίκος Πορτοκάλογλου έγραψε τους στίχους: «Γιατί τον είδα μες στα μάτια σου τον κόσμο όλο, τον κόσμο όλο… Τον είδα, φως μου, μες στα μάτια σου τον κόσμο όλο, τον κόσμο όλο…».

Έλλη Στάη

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elli Stai (@ellistai) on

Η γυναίκα της οποίας τα μάτια έγιναν τίτλος σε εκπομπή (προφανώς σου μιλώ για το talk show της «Με τα μάτια της Έλλης») δε θα μπορούσε παρά να είναι πρώτη σε αυτή τη λίστα με τα ωραία μάτια και τις διάσημες Ελληνίδες. Μεταξύ μπλε και γκρι τα μάτια της Έλλης Στάη είναι αυτό που λέμε «γατίσια».

Ελένη Μενεγάκη

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @elenimenegaki on

«Θάλασσες μέσα στα μάτια σου θάλασσες» θα μπορούσαμε να τραγουδάμε κάθε στιγμή στην παρουσιάστρια του Alpha που κατά γενική ομολογία διαθέτει ένα από τα πιο χαρακτηριστικά βλέμματα της ελληνικής τηλεόρασης. Κι όσο για το μυστικό της για ξεκούραστο βλέμμα το περιοδικό You το αποκάλυπτε κάποτε και δεν είναι άλλο από 2 κομμάτια βαμβάκι σε κρύο γάλα τα οποία τοποθετεί στα βλέφαρά της, σαν κομπρέσες για λίγη ώρα.

Σμαράγδα Καρύδη

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Smaragda Karidi (@smaragda_karidi_official) on

Κάθε άλλο παρά τυχαία αποδείχθηκε η επιλογή ονόματος για τη Σμαράγδα Καρύδη, η οποία διαθέτει ένα ζευγάρι καταπράσινα μάτια. Βάλε στα plus ότι τα ωραία μάτια της πλαισιώνουν τόσο όμορφα χαρακτηριστικά και αντιλαμβάνεσαι γιατί η Σμαράγδα Καρύδη θεωρείται από τις πιο γοητευτικές ηθοποιούς του ελληνικού θεάτρου, κινηματογράφου, τηλεόρασης και οτιδήποτε άλλο μπορείς να σκεφτείς.

Δούκισσα Νομικού

Επιστρέφουμε στις αποχρώσεις του μπλε και σε πάω αυτή τη φορά σε πιο γαλάζιες αποχρώσεις, αυτές τις ανοιχτές και φωτεινές που διαθέτει η Δούκισσα Νομικού. Το βλέμμα της πιο φωτεινό και από τον Μυκονιάτικο ουρανό κάτω από τον οποίο βρίσκεται η Δούκισσα τους περισσότερους μήνες του χρόνου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) on

Το ζεστό καστανό χρώμα των ματιών του μοντέλου έχει μέσα του κάτι από φουντούκι, κάτι από κάστανο και κάτι τόσο γλυκό που θες να τα κοιτάς για ώρες. Τελευταία δε, έχει και τη σπίθα του έρωτα που τονίζει ακόμα περισσότερο την ομορφιά τους.

Σίσσυ Χρηστίδου

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sissy (@sissychristidou) on

Στην κατηγορία καστανά μάτια που σε μαγεύουν μπαίνει με το σπαθί της και το έντονο βλέμμα της και η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια έχει αμυγδαλωτά καστανά μάτια που σε προκαλούν να τα κοιτάς ξανά και ξανά.

Τζωρτζίνα Λιώση

Κι αν θες να μιλήσουμε για βλέμματα βγαλμένα από τα πιο αθώα και πιο σκοτεινά παραμύθια, κοίτα τα μάτια της Τζωρτζίνας Λιώση που παραπέμπουν ξεκάθαρα σε κάποια νύμφη- νεράιδα- αερικό.

Τατιάνα Στεφανίδου

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) on

Last but not least η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ με το πράσινο βλέμμα δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας. Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει κι εκείνη βλέμμα γατίσιο και σαγηνευτικό ενώ αποκτά μια ιδιαίτερη γοητεία όταν καμιά φορά αφήνει τα μάτια της να βουρκώσουν στον αέρα της εκπομπής.