CELEBRITIES

10 ζευγάρια της ελληνικής showbiz που χώρισαν εντελώς ξαφνικά

NDP Photo Agency

Διανύαμε μία ήρεμη εβδομάδα. Οδεύαμε προς την άδειά μας και τίποτα δεν προμήνυε την αναμπουμπούλα που θα ζούσε η ελληνική showbiz. Πήγε κι ήρθε. Ήρθε και πήγε. Σείστηκαν τα θεμέλια του οικοδομήματος και τρέχαμε να σώσουμε οτιδήποτε αν σώζεται. Η αγάπη δε μένει πια εδώ. Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν είναι πια μαζί. Με μία κοινή ανακοίνωση στο Instagram γνωστοποίησαν σε φίλους και συγγενείς ότι οι δρόμοι τους χωρίζουν, δεν είναι πια παράλληλοι κι όλα είναι ακατάλληλα για να σμίξουνε πάλι.

 

Μετά από 9 χρόνια γάμου κουνούν μαντήλι στον έρωτα και παραμένουν ενωμένοι γονείς των δύο αγοριών τους. Έτσι ξαφνικά λοιπόν έγιναν όλα χωρίς κανείς να έχει καταλάβει τίποτα. Δεν είχαν απομακρυνθεί. Δεν είχαν κυκλοφορήσει φήμες για σύννεφα στη σχέση τους. Μπόρα έπιασε κι έχω τα ρούχα απλωμένα. Κάπως έτσι είναι η σωστή περιγραφή. Καλημέρα σας, χωρίσαμε. Και να πούμε την αλήθεια.

 

Ξαφνιαστήκαμε γιατί είχαμε σχηματίσει στο μυαλό μας την εικόνα πως αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι μαζί και μάλιστα πολύ αγαπημένοι. Η εν λόγω εικόνα δε σχηματίστηκε λόγω της αχαλίνωτης φαντασίας μας. Βλέπαμε κοινές φωτογραφίες και λόγια αγάπης, θαυμασμού κι αφοσίωσης. Είναι πολλά τα διάσημα ζευγάρια της ελληνικής πραγματικότητας που μας ξάφνιασαν με την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο.

Τζένη Μπαλατσινού – Πέτρος Κωστόπουλος

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Παρουσίαζαν την πρωινή εκπομπή του Mega. Όλα έδειχναν αρμονικά. Η ανακοίνωση του χωρισμού έπεσε σαν κεραυνός το 2014. Η Τζένη Μπαλατσινού τρία χρόνια νωρίτερα είχε βρεθεί καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου στην εκπομπή «Βράδυ» και μεταξύ σοβαρού και αστείου είχε παραδεχθεί δημοσίως πως σκεφτόταν πολύ συχνά το διαζύγιο. «Ο γάμος είναι ένα δύσκολο πράγμα, δεν είναι εύκολο. Κι εκείνος έχει βαρεθεί και εγώ τον έχω βαρεθεί και νομίζω έχουμε σκεφτεί αρκετές φορές να χωρίσουμε. Το σκέφτηκα από τον δεύτερο χρόνο και μετά που παντρευτήκαμε. Μετά το σκέφτομαι δυο φορές το χρόνο, μπορεί και τρεις» είχε δηλώσει. Οι δύο έγιναν τρεις και οι τρεις, δεκατρείς.

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Έπεσαν κι εδώ τίτλοι τέλους. Νοέμβριος του 2016 και η κοινή τους ανακοίνωση στην Real News μας ενημερώνει πως δεν είναι πια μαζί. Λιτή. «Ναι, δεν είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε δύο υπέροχα παιδιά που λατρεύουμε και θα μας ενώνουν για πάντα.» Στις 20 Ιουνίου 2010, στο εκκλησάκι, του Ιsland, παρουσία 500 συγγενών, φίλων, επώνυμων καλεσμένων. Με κουμπάρο τον – τότε προϊστάμενο στη Real Νews και καλό  φίλο του γαμπρού – Νίκο Χατζηνικολάου. Με τη νύφη να βουρκώνει, μες στο κοντό νυφικό της με την μακριά ουρά, by Nikolas και το γαμπρό, να δηλώνει ενθουσιασμένος :«Σας παρουσιάζω για πρώτη φορά και επίσημα τη Lady Liaga! Από του χρόνου θα τραγουδάει κιόλας!».

Ελένη Μενεγάκη – Γιάννης Λάτσιος

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Αν αυτό το διαζύγιο γινόταν βιβλίο θα είχε τίτλο: «Το Δελτίο Τύπου που συντάραξε την ελληνική showbiz.» Η ανακοίνωση έγινε Παρασκευή 29 Ιανουαρίου του 2010 όταν η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους με ένα Δελτίο Τύπου. «Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους». Το ζευγάρι Μενεγάκη – Λάτσιος παντρεύτηκε στις 23 Απριλίου το 2001 με κουμπάρους, τον Ανδρέα Φουστάνο και την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Έλλη Κοκκίνου – Παναγιώτης Βασιλειάδης

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Η Έλλη Κοκκίνου και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης παντρεύτηκαν το 2007 ύστερα από 7 χρόνια σχέσης και χώρισαν το 2010. Τον Μάιο του 2008 γεννήθηκε ο γιος τους Αλέξανδρος. Η σχέση αυτή πήγε στα δικαστήρια. Πολύκροτο διαζύγιο έγραφαν οι τίτλοι των περιοδικών. Η επίσημη επιβεβαίωση του χωρισμού έγινε από τον επιχειρηματία, από το περιβάλλον του οποίου διέρρευσε αρχικά και η είδηση. Ο Παναγιώτης Βασιλειάδης δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του Star: «Ναι χωρίζουμε. Είμαστε ήδη στη διαδικασία έκδοσης του διαζυγίου.» Το περιβάλλον της τραγουδίστριας προτίμησε τότε να κρατήσει χαμηλό προφίλ και να αρκεστεί σε ένα: «Δεν μπορώ να κάνω κανένα σχόλιο γι’ αυτό το θέμα. Δεν σχολιάζω τίποτα.»

Νατάσα Θεοδωρίδου – Ανδρέας Φουστάνος

 

 NDP Photo Agency

Παντρεύτηκαν το 1999 και απέκτησαν μαζί μια κόρη, την Ανδριάννα. Χώρισαν το 2007 όμως μέχρι σήμερα κανείς δεν επιβεβαίωσε τους ακριβείς λόγους που τους οδήγησαν στο διαζύγιο. Μία από τις καταπληκτικές δηλώσεις είναι αυτή που έκανε ο Ανδρέας Φουστάνος στην εκπομπή «Με το Καλημέρα». «Εγώ δεν την άκουγα όταν ήμασταν παντρεμένοι, τώρα θα την ακούσω; Είναι πολύ καλή τραγουδίστρια και θα μπορούσε να είναι πολύ πιο πάνω», είπε και δεν χρειάστηκε να εξηγήσει τίποτα άλλο επί του θέματος. Το πρώην ζευγάρι έχει σήμερα μία άψογη σχέση και μάλιστα ο πρώην σύζυγος έχει βρεθεί σε πρεμιέρα της πρώην συζύγου και ήταν μία ωραία ατμόσφαιρα.

Άννα Βίσση – Νίκος Καρβέλας

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency  

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας ήταν παντρεμένοι από το 1983 έως το 1992. Υπήρξαν τόσο συνυφασμένοι ο ένας με τον άλλο που η είδηση του διαζυγίου είχε σοκάρει κόσμο και κοσμάκη. Τυχαία νομίζεις γράφτηκε το «Εμείς δεν μπορεί να χωρίσουμε, εμείς, μία ζωή θα αγαπιόμαστε, εμείς.» Το έγραψαν, το τραγούδησαν, το εφάρμοσαν αφού μέχρι και σήμερα παραμένουν οικογένεια. Η Άννα Βίσση είχε μιλήσει για τη τη βραδιά του χωρισμού στον Πέτρο Κωστόπουλο: «Ήταν μετά από μια συναυλία. Ήταν μια στιγμή που έκλαιγα με λυγμούς μέσα μου και δεν μπορούσα να κλάψω έξω μου, γιατί ο- μέχρι εκείνη τη στιγμή- άντρας μου, αυτός που ήταν τα τραγούδια μου, αυτός που ξύπναγα ξαφνικά συνειδητοποιήσαμε και το λέγαμε, το ξεστομίσαμε ότι ”αυτό ήταν, τέλειωσε”».

Ρούλα Κορομηλά – Νάσος Γαλακτερός

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Τι; Δε θυμάσαι πως Ρούλα Κορομηλά και Νάσος Γαλακτερός υπήρξαν ζευγάρι και μάλιστα παντρεμένο; Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2000 χωρίς να πάρει κανείς είδηση και χώρισαν έπειτα από 7 χρόνια χωρίς πάλι κανείς να το βλέπει να έρχεται. Αρκετά χρόνια μετά εκείνος μίλησε για την πρώην σύζυγό του ως εξής: «Κάτι συμβαίνει στα ζευγάρια. Ύστερα από κάποια χρόνια κάτι γίνεται. Αν δεν είσαι ολοκληρωμένος, κάτι γίνεται. Φταίνε πάντα και οι δύο κατά τη γνώμη μου. Με τη Ρούλα ήταν φυσική φθορά, θα έλεγα. Δεν έγινε κάτι άλλο τρανταχτό. Αυτό που θέλω είναι να ‘ναι καλά και ευτυχισμένη». Πολιτισμός αδέρφια.

Σοφία Παυλίδου – Χρήστος Φερεντίνος

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Ήταν Οκτώβριος του 2016 όταν ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου ανακοίνωσαν στα Μέσα πως έπειτα από 16 χρόνια σχέσης, στα οποία απέκτησαν δύο δίδυμα αγόρια, τον Κωνσταντίνο και τον Δημήτρη, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τα όσα ακούγονταν την ίδια περίοδο περί μεταξύ διάστασης μεταξύ τους. Η Σοφία Παυλίδου είχε μιλήσει τότε στην εκπομπή «ΕΔΩ» του ΣΚΑΪ για το διαζύγιό τους. «Το ότι μπορείς να αποφασίσεις με τον άνθρωπό σου να αλλάξεις τη σχέση σου, γιατί για εμένα δύο άνθρωποι, ειδικά όταν έχουν παιδιά, δεν τελειώνει η σχέση μεταξύ τους, απλά αλλάζουν μορφή οι σχέσεις. Το να πάρουν απόφαση να αλλάξει η μορφή της σχέσης τους δε σημαίνει ότι τελειώνει ή ότι κάποιος φταίει. Οι άνθρωποι χωρίζουν ίσως γιατί έχουν θυμό, εγώ στη δική μου περίπτωση είμαι πολύ αγαπημένη με τον άνθρωπο αυτόν και πραγματικά ήταν ένα βήμα για να πάρει άλλη μορφή η σχέση μας, όχι γιατί έχουμε θυμό και κακίες μεταξύ μας».

Βίκυ Καγιά – Νίκος Κριθαριώτης

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Στις 10 Οκτωβρίου του 2010 η Βίκυ Καγιά και ο Νίκος Κριθαριώτης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, έπειτα από 4 χρόνια σχέσης. Στις 10 Ιουνίου του 2013 οι φήμες του χωρισμού τους ήρθαν για να ανατρέψουν όλα όσα πιστεύαμε για εκείνους. Σε συνέντευξή της η Βίκυ είχε εμμέσως παραδεχτεί την κρίση που είχε περάσει η σχέση τους. «Έχει αλλάξει πάρα πολλά στάδια η σχέση μας. Περάσαμε σε μια φάση που μετακομίσαμε στο ίδιο σπίτι και ήμασταν συνέχεια μαζί. Στην αρχή δε δούλεψε, αλλά τα καταφέραμε μετά από τρεις μήνες. Δεν κάναμε παιδί με τον Νίκο, γιατί συνέβησαν στις οικογένειές μας κάποια άσχημα γεγονότα, όπως κάποιοι θάνατοι. Πέσαμε και οι δυο απότομα –σε σημείο που υπήρξαν κενά στη σχέση μας. Την τελευταία στιγμή κάτι ”γυρνάει” στο μυαλό μας, τα βρίσκουμε και όλα καλά. Ποιος δεν περνάει κρίση;» Η αγάπη όλα τα νικά έλεγε η Βίκυ Καγιά τότε αλλά τελικά η αγάπη δεν είναι το μοναδικό συστατικό που κρατά μία σχέση. Μιλώντας στο περιοδικό Glow η Βίκυ είχε δηλώσει: «Οι προσωπικές μου σχέσεις μέχρι τώρα μου έδειξαν πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.» Και το κλείνω εδώ.

Εύη Αδάμ – Λάμπης Λιβιεράτος

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Μπαμ και κάτω ανακοινώθηκε κι αυτό το διαζύγιο. Μετά από 13 χρόνια σχέσης ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδάμ αποφάσισαν να πάρουν δρόμους χωριστούς. Παντρεύτηκαν στις 2/10/1999 στην Ίο. Η Εύη φόρεσε νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη. Αρκετά χρόνια μετά το διαζύγιο και εκατέρωθεν επικριτικές δηλώσεις η Εύη Αδάμ είχε αναφερθεί στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στους λόγους του διαζυγίου: «Ένας γάμος κουράζει, όταν δεν υπάρχουν καινούργιες ιδέες. Όταν βαριέσαι τη ζωή σου και δεν έχει καινούργιες ιδέες, τι να κάνεις τις Κυριακές με τα παιδιά σου, τι να κάνεις στην καθημερινότητά σου. Δεν ενέκρινα το συγκεκριμένο άτομο να είναι πλέον δίπλα μου.»

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency