CELEBRITIES

Επική διαφήμιση Jumbo με την Άντζελα Δημητρίου: Χτύπα σαν άντρας

Αυτό το κάτι που θέλεις. Η πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo είναι ό,τι καλύτερο θα δεις αυτή την εβδομάδα, μη σου πω και του μήνα. Ναι ρε Άντζελα Δημητρίου. Ναι.

Βράδυ Ανάστασης και η Λαίδη έχει πάει με τη λαμπάδα της για να παραλάβει το άγιο φως. Με μαλλί πρόκα, μακιγιάζ εξαιρετικό και παγιέτα από κάτω. Η χαρά των πιστών και μια πονεμένη καρδιά που αναζητά ένα γιατί.

”Όσο το Πάσχα προχωρά σε συλλογίζομαι είσαι με άλλη στο χωριό κι εγώ βουρλίζομαι. Και τώρα Μάη θες να πιάσεις με την άλλη και να τσουγκρίσετε τα αυγά σας τα βαμμένα, με συνταγή που πήρε από ΄μενα και δεν αξίζει στο όνομα μου μία πετσούλα αρνί για ‘μενα.”

Καμπάνες, κεράκια αναμμένα, μία ουρά να συνοδεύει την Άντζελα και τελικά εκείνος εμφανίζεται. Του μιλάει ανοιχτά, τέτοιο στίχο του έχει αφιερώσει. Προτάσσει το αυγό της το κόκκινο και του πετάει την απόλυτη ατάκα. ”Χτύπα. Χτύπα σαν άντρας”.

Αυτή είναι η Λαίδη Άντζελα. Και πίστευα πως τίποτα δε θα ξεπεράσει την Κατερίνα Στανίση. Μιλάμε για το απόλυτο come back. Η νέα πασχαλινή βερσιόν του ”και θέλω να ΄ρθω να σε αρπάξω από την άλλη” είναι το χιτ που θα σιγοτραγουδάς.