CELEBRITIES

Βανδή- Μπακοδήμου- Λεκάκη- Καβογιάννη γιόρτασαν όλες μαζί τον Δεκαπενταύγουστο. Μια άγνωστη φιλία γεμάτη ομορφιά

NDP Photo Agency

Αν και υποπτευόμαστε ότι σε λίγα χρόνια το Μαρία θα είναι ένα όνομα σπανιότερο από το Νεφέλη και το Δανάη, μέχρι τώρα εξακολουθεί να βρίσκει τη θέση του στη λίστα με τα πιο κοινά ονόματα στην Ελλάδα. Κάπως έτσι, χθες, είχε την γιορτή της μεγάλο μέρος των Ελληνίδων και αντιστοίχως μεγάλο μέρος των διασήμων της χώρας. Βάλε και τις Δέσποινες εκτός από τις Μαρίες και καταλαβαίνεις για τι αριθμό μιλάμε. Να πάρε για παράδειγμα τη Δέσποινα Βανδή που δε θέλησε να περάσει μόνη τη γιορτή της και κάλεσε τρεις φίλες να γιορτάσουν μαζί. Κι όταν μιλάμε για φίλες, μιλάμε για διάσημες, εορτάζουσες φίλες.

Διάβασε κι αυτό: Η Μαρία Καβογιάννη και η Μαρία Λεκάκη αμακιγιάριστες, στην πιο ανέμελη καλοκαιρινή τους φωτογραφία

Η Δέσποινα Βανδη μοιράστηκε μία φωτογραφία της από την γιορτή παρέα με τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Μαρία Καβογιάννη και τη Μαρία Λεκάκη και το Instagram γέμισε γιορτινά πρόσωπα και ομοφιά. Κι αν για τη Μαρία Λεκάκη και τη Μαρία Καβογιάννη το ήξερες πως είναι κολλητές φίλες, για τις υπόλοιπες της παρέας ίσως δεν το είχες πάρει χαμπάρι ότι είναι φίλες. Οι δύο πρώτες βρίσκονταν τις τελευταίες εβδομάδες στο Πήλιο και ως φαίνεται εκεί παραθερίζουν και οι δύο άλλες διάσημες Ελληνίδες.

 

Στον εορτασμό παρευρέθηκε και ο καλός φίλος της Δέσποινας Βανδή, Αργύρης Αγγέλου. Λίγες ώρες πριν το πάρτι της η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε μία ακόμα φωτογραφία της με την οποία ενημέρωνε τους διαδικτυακούς της φίλους πως είχε μόλις ετοιμάσει να ψήσει ένα χειροποίητο ψωμί για την παρέα της. Άλλωστε, οι μαγειρικές της ικανότητες είναι θρυλικές στη showbiz. «Χρόνια μας πολλά ρε παιδιά! Να έχουμε υγεία κι ένα λόγο πάντα να χαμογελάμε» σχολίασε στην φωτογραφία της.

 

Χρόνια της πολλά και σε εκείνη και σε όλες τις Μαρίες, τις Δέσποινες και τις Παναγιώτες του ντουνιά.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency