CELEBRITIES

Τα παιδιά της Δέσποινας Βανδή δούλευαν στην περιοδεία του Mamma Mia

NDP Photo Agency

Για τα παιδιά της, Μελίνα και Γιώργο, μίλησε η Δέσποινα Βανδή σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή DoT. Μεταξύ άλλων η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε ότι τα δύο παιδιά της βοηθούσαν με κάθε τρόπο που μπορούσαν τον θίασο και την παραγωγή του μιούζικαλ Mamma Mia στην περσινή καλοκαιρινή του περιοδεία. Παράλληλα η Δέσποινα Βανδή βεβαιωνόταν πως τα δύο παιδιά μάθαιναν την αξία της εργασίας και περνούσαν ακόμα περισσότερο χρόνο μαζί της.

Διάβασε επίσης: Η κόρη της Δέσποινας Βανδή τραγουδά το ”Shallow” και ένα μήλο μόλις έπεσε κάτω από τη μηλιά

«Η Μελίνα δούλεψε κανονικότατα και στο τέλος της είπα: “Αν σου έδινα ένα ποσό για κάθε μέρα, θα έβγαζες αυτό, οπότε θα σου πάρω αυτό και να ξέρεις, δεν είναι δώρο, το δούλεψες”. Ήταν στα παρασκήνια, βοηθούσε όλους τους ηθοποιούς με τα μικρόφωνα, τα ρούχα τους, έκοβε εισιτήρια. Και ο γιος μου πουλούσε προγράμματα κι ερχόταν ενθουσιασμένος και μου έλεγε: “Μαμά πούλησα 35 προγράμματα” και του έλεγα “Μπράβο γιε μου”. Να δουν πώς βγαίνει το μεροκάματο, ναι, δεν κατάλαβα» είπε μεταξύ άλλων η Δέσποινα Βανδή και ο Δημήτρης Κουτσούμπας που πρόσφατα βρέθηκε στο Άλσος και τη συνεχάρη για την ερμηνεία της στην παράσταση «Το δικό μας σινεμά», θα είχε έναν λόγο ακόμα να τη συγχαρεί. Το σχετικό απόσπασμα αναπαράχθηκε σήμερα στη «Φωλιά των Κου Κου».

 

«Της αρέσει πολύ το θέατρο. Ο Γιώργος είναι πολύ μικρός ακόμα για να εντοπίσει τα πράγματα που έχει μέσα του αλλά η Μελίνα έχει καλλιτεχνική φύση. Φαντάζεται ότι θα φύγει στο εξωτερικό, δε φαντάζεται εμένα, την Arianna Grande φαντάζεται», είπε στην ίδια συνέντευξη για την κόρη της, αποκαλύπτοντας ότι φέτος ήρθε για πρώτη φορά στα μπουζούκια να παρακολουθήσει τη διάσημη μαμά της, ενώ εξήγησε ότι την ανέβασε πρώτη φορά στα social media δείχνοντας το πρόσωπό της πριν λίγο καιρό γιατί: «Είμαι μια υπερήφανη μάνα που ήθελε να το μοιραστεί με όλο τον κόσμο». 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency