CELEBRITIES

Δέσποινα Βανδή: Οι sexy εμφανίσεις της στη σκηνή του θεάτρου

ndp

Όπως ξέρεις ήδη, η Δέσποινα Βανδή θα πρωταγωνιστεί φέτος στην παράσταση «Το δικό μας σινεμά» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα. Μαζί της στη σκηνή θα βρίσκεται ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Κατερίνα Λέχου αλλά και πολλοί ακόμα ηθοποιοί.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τις πρόβες της παράστασης στην οποία συμμετέχουν 17 ηθοποιοί και 24μελές μπαλέτο, που θα αλλάξουν 1000 κοστούμια και 300 περούκες στη σκηνή, έχουν δει το φως της δημοσιότητας και ανάμεσά τους ξεχωρίσαμε μερικές από τις sexy εμφανίσεις της διάσημης τραγουδίστριας στο ανακαινισμένο θέατρο Άλσος.

ndp

Με λευκό φόρεμα με cut outs και τον Σπύρο Παπαδόπουλο αγκαλιά- NDP Photo Agency

ndp

Με “latin” διάθεση και υπέροχα πόδια, ενώ εκτελεί την χορογραφία υπό το βλέμμα του Φωκά Ευαγγελινού- NDP Photo Agency

ndp

Και πάλι λευκό με βαθύ ντεκολτέ και την Παρθένα Χοροζίδου- NDP Photo Agency

Πρόσθεσε στις παραπάνω και την πιο εντυπωσιακή από όλες τις εμφανίσεις της με το λευκό κορμάκι και τα φτερά που μοιράστηκε η ίδια στο Instagram και έχεις μια πρώτη σαφή εικόνα για το φετινό καλοκαίρι στο Άλσος.

 

Το ζήτημα sexy το έθιξε η Δέσποινα Βανδή στην τελευταία της συνέντευξη για το Down Town απαντώντας για το αν δέχεται παρατηρήσεις για την εμφάνισή της από την κόρη της, Μελίνα. «Ναι, αν με δει να φοράω κάτι πιο sexy, δεν της πολυαρέσει. Μου τραβάει τα ρούχα. Της λέω, «Παιδί μου, το ότι έγινα μάνα σου δε σημαίνει ότι καταργήθηκε η sexy πλευρά του εαυτού μου», είπε η Δέσποινα Βανδή και well said θα σχολιάσουμε.

Διάβασε κι αυτό: Η κόρη της Δέσποινας Βανδή τραγουδά το ”Shallow” και ένα μήλο μόλις έπεσε κάτω από τη μηλιά

Η ίδια είχε μιλήσει και για τη σχέση της με τον χρόνο η οποία αποδεικνύεται πάντα υπέροχη. «Δεν άλλαξε κάτι από την τελευταία φορά που τα είπαμε. Δεν είναι κάτι που με απασχολεί ή θα μου χαλάσει τη μέρα. Εννοείται ότι δεν μπορώ -και είναι και παρά φύση πια- να φαίνομαι όπως όταν ήμουν 20. Αυτή τη στιγμή δεν κάνω διατροφές. Με νοιάζει οι τροφές που τρώω να αποτελούν το σωστό καύσιμο για τον οργανισμό μου. Και ο αριθμός στην ηλικία που αλλάζει δεν με ενοχλεί. Θέλω να αλλάζει και να περάσω χρόνια και να το βλέπω να αλλάζει».

ndp

NDP Photo Agency

Επιστρέφοντας στο «Δικό μας σινεμά» να σου πω και λίγα πράγματα για την υπόθεση της παράστασης:

«Το δικό μας σινεμά», είναι η ιστορία κάποιων καλλιτεχνών που ξεκινάνε περίπου το 1955 όταν πια αρχίζει η μεγάλη άνοδος του κινηματογράφου, ζουν την μεγάλη δόξα της δεκαετίας του ’60 και ακολουθούν την πτώση του σινεμά στη δεκαετία του ’70.

O Πέτρος (Σπύρος Παπαδόπουλος) είναι πρωταγωνιστής του θεάτρου και κάνει τις πρώτες του ταινίες στη δεκαετία του ’50. Είναι παντρεμένος με την Μιράντα (Κατερίνα Λέχου) η οποία είναι σταρ του θεάτρου και περιφρονεί το σινεμά αλλά κάνει και κάποιες ταινίες για να βγάζει χρήματα. Η Μιράντα έχει μια κόρη από τον προηγούμενο γάμο της, την Δανάη (Ευγενία Σαμαρά).

Η Μαίρη (Δέσποινα Βανδή) είναι μια πετυχημένη τραγουδίστρια που στην δεκαετία του ’50 κάνει ρόλους σε ταινίες του άντρα της, Γιώργου (Κώστας Κόκλας) που είναι σεναριογράφος και σκηνοθέτης.

Όταν ο Πέτρος και η Μαίρη συνεργάζονται για πρώτη φορά σε μια ταινία του Γιώργου αρχίζει μια ιστορία με έρωτες, ανταγωνισμούς, φιλοδοξίες και διαψεύσεις.

Η ιστορία αυτή κρατάει μέχρι το ΄77 την χρονιά που πεθαίνει ο Φιλοποίμενας Φίνος και στην ουσία λήγει η ιστορία του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Γύρω από αυτά τα τέσσερα πρόσωπα περιστρέφεται ένας ολόκληρος κόσμος από καλλιτέχνες που ζουν και εργάζονται στα στούντιο της Φίνος Φιλμ.

Ο Χρόνης (Παύλος Χαικάλης) είναι ο χορογράφος των επιτυχιών της εποχής.

Η Ζωγραφούλα (Ελένη Γερασιμίδου) είναι η μητέρα του Πέτρου.

Ο Κώστας (Γιώργος Κωνσταντίνου) και η Δέσπω (Πηνελόπη Πιτσούλη) είναι ζευγάρι παλιών ηθοποιών απο τα μπουλούκια που έχουν δύο κόρες την Μαίρη και την Ντίνα (Παρθένα Χοροζίδου), μια μοδίστρα στα στούντιο του Φίνου.

Ο Στέφανος (Μέμος Μπεγνής) είναι ανερχόμενος ζεν πρεμιέ εκείνης της εποχής, όπως και ο Παύλος (Γιώργος Χρανιώτης) ο οποίος είναι παντρεμένος με μια στάρλετ την Φανή (Σύλβια Δελικούρα).

Με νοσταλγία, χιούμορ, τρυφερότητα αλλά και συγκίνηση μας θυμίζουν μια εποχή που έχουμε αγαπήσει και συνεχίζουμε να αγαπάμε. «Το δικό μας σινεμά» είναι ένα ταξίδι στη χρυσή εποχή του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου. Με χαρακτήρες και τραγούδια αγαπημένα, μεγάλες επιτυχίες που έχουν γραφτεί στην ψυχή και τη μνήμη μας, περιδιαβαίνει τα χρόνια της μεγάλης ανόδου, της ακμής και της παρακμής του ελληνικού κινηματογράφου μέσα από τις ζωές κάποιων πρωταγωνιστών του κινηματογράφου.

Και μην αναζητήσετε οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή γεγονότα. Γιατί το χαρισματικό δίδυμο Ρέππα – Παπαθανασίου επινοεί προς τέρψιν των θεατών ιστορίες που εμπνέονται από την πραγματική ζωή του χτες και του σήμερα και τις μπολιάζει με μοναδικά τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες της εποχής σε νέες ενορχηστρώσεις που ερμηνεύονται από τους ηθοποιούς και την με 12μελή ζωντανή ορχήστρα.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency