CELEBRITIES

Ο Johnny Depp ισχυρίζεται οτι η Amber Heard έσβησε τσιγάρο στο πρόσωπό του και έχει φωτογραφικές αποδείξεις

Rich Fury/Invision/AP, File

Δεν ξέρω τι φταίει και του Johnny Depp του «ξανάρχονται ένα ένα, χρόνια περασμένα» που θα έλεγε και ο Γιώργος Νταλάρας, αλλά τρία χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Amber Heard και 2,5 μετά την έκδοση του διαζυγίου τους, θυμήθηκε μία νέα λεπτομέρεια για έναν καυγά τους στην Αυστραλία το 2015. Ο Johnny Depp κατηγορεί την Amber Heard πως έσβησε ένα τσιγάρο στο μάγουλό του και η νέα αυτή κατηγορία προστέθηκε στην μήνυση που έχει καταθέσει ο ηθοποιός για δυσφήμιση εναντίον της βρετανικής εφημερίδας "The Sun", η οποία τον είχε αποκαλέσει σε άρθρο της ως «σύζυγο που δέρνει γυναίκες» σε άρθρο του 2018.

Διάβασε κι αυτό: O Johnny Depp μίλησε πρώτη φορά για την Amber Heard και τις κατηγορίες κακοποίησης

Δικαστικά έγγραφα που έφτασαν στην κατοχή του αμερικανικού ET, αναφέρουν ότι στις 8 Μαρτίου 2015, η Heard είχε μία συζήτηση με κάποιον από τους δικηγόρους του Johnny Depp ο οποίος την ενημέρωσε ότι ο ηθοποιός ήθελε να κάνουν ένα συμβόλαιο που ουσιαστικά θα υποκαθιστούσε το προγαμιαίο συμβόλαιο που δεν σύναψαν ποτέ. Σύμφωνα με τα έγγραφα «αυτό εξαγρίωσε την δις Heard», ενώ ο Johnny Depp «την απέφευγε όλη την ημέρα της 8ης Μαρτίου 2015. Τελικά, ο Depp, που δεν είχε πιει ούτε ένα ποτήρι αλκοόλ για διάστημα ενός χρόνου πριν το περιστατικό, κατέφυγε στο μπαρ του κάτω ορόφου του σπιτιού για να την αποφύγει. Εκείνη τον ακολούθησε ουρλιάζοντας εναντίον του κακοποιητικά».

Τα έγγραφα περιγράφουν τη συνέχεια ως εξής: «Ο Johnny Depp έβαλε ένα ποτήρι βότκα και το ήπιε. Η Amber Heard πήρε το μπουκάλι και το πέταξε ξυστά στο κεφάλι του. Το μπουκάλι πέρασε δίπλα από το κεφάλι του, προς τον καθρέφτη και στα μπουκάλια που βρίσκονταν πίσω του. Το χέρι του βρισκόταν στον μαρμάρινο πάγκο του μπαρ και το μπουκάλι έσπασε πάνω στο δάχτυλό του, κόβοντας την άκρη του και σπάζοντας αρκετά κόκαλά σε αυτό. Η Amber Heard μετά έσβησε ένα τσιγάρο στο μάγουλό του».

Η νέα κατηγορία συνοδεύτηκε και από φωτογραφία του Johnny Depp που σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η νομική ομάδα του ηθοποιού τραβήχτηκε λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο. Σε αυτήν, ισχυρίζονται ότι το κάψιμο από το τσιγάρο είναι εμφανές στο μάγουλό του ενώ και το δάχτυλό του κρατιέται σε ακινησία. Η φωτογραφία όπως καταλαβαίνεις έχει ήδη εμφανιστεί παντού στα social media.

 

O Johnny Depp πάντως παραδέχεται ότι ζωγράφισε σε έναν καθρέφτη και στους τοίχους του σπιτιού με αίμα και λαδομπογιά, καθώς όπως υποστηρίζει ήταν σε σοκ. O ίδιος αρνείται ότι ούρησε παντού στο σπίτι, όπως τον είχε κατηγορήσει η Amber Heard αλλά και ότι έκανε χρήση MDMA οποιαδήποτε στιγμή του ταξιδιού του στην Αυστραλία. Η νομική ομάδα της Amber Heard, πάντως χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς «παράλογους, προσβλητικούς και κατηγορηματικά ψευδείς. Αυτή η φωτογραφία δεν αποδεικνύει τίποτα άλλο, εκτός από το γεγονός ότι ο Johnny Depp προσπαθεί απελπισμένα να διατυπώσει κάθε εξωπραγματική κατηγορία για να στρέψει την προσοχή μακριά από την σωματική και συνεχιζόμενη ψυχολογική κακοποίηση του προς την Amber Heard».

Κι ενώ ο δικηγόρος του τονίζει ότι έχει στη διάθεσή του περίπου 31 μάρτυρες και 87 βίντεο από κάμερες ασφαλείας, για να αποδείξει τον βίαιο χαρακτήρα της Heard, να σου θυμίσω ότι ο ηθοποιός στις αρχές του έτους κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση ενάντια στην πρώην σύζυγό του διεκδικώντας 50 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση.

Για την ιστορία να σου θυμίσω ότι το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε το 2011 όταν συμπρωταγωνίστησε στην ταινία “The Rum Diary”, παντρεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2015 και η Amber Heard κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του αλλά και αίτηση διαζυγίου τον Μάιο του 2016, κατηγορώντας τον για ενδοοικογενειακή βία. Συμβιβασμός μεταξύ τους επήλθε τον Αύγουστο του 2016 και το διαζύγιο εκδόθηκε τον Ιανουάριο του 2017.

AP Photo/Richard Vogel

Η Amber Heard λίγες ημέρες μετά την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου- AP Photo/Richard Vogel

Κεντρική φωτογραφία: Rich Fury/Invision/AP, File