CELEBRITIES

Νεκρός άντρας βρέθηκε στην πισίνα της Demi Moore

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Το σώμα ενός νεαρού άντρα βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στο σπίτι της Demi Moore. Συγκεκριμένα βρέθηκε μέσα στην πισίνα στην πολυτελή έπαυλή της στο Beverly Hills, ένας 21χρονος, που είχε χάσει την ζωή του.

Το ρεπορτάζ του TMZ, αναφέρει πως ο άντρας φαίνεται να είχε πνιγεί στην πισίνα. Το προηγούμενο βράδυ είχε πραγματοποιηθεί ένα πάρτι στο σπίτι. Ωστόσο η ηθοποιός δεν ήταν στο σπίτι της, εκείνο το διάστημα, καθώς ταξίδευε εκτός πόλης.

Η 52χρονη ηθοποιός έχει αποκτήσει τρία κορίτσια με τον πρώην σύζυγό της Bruce Willis. Οι κόρες της Rumer (26), Scout (24) και Tallulah (21), δεν είναι και τα πιο… φρόνιμα κορίτσια. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ένας γείτονας ανέφερε ότι τα παιδιά κάνουν πάρτι κάθε μέρα και κάθε νύχτα.  Ωστόσο όπως γράφεται στην αστυνομική αναφορά, κανένα μέλος της οικογένειας δεν ήταν παρών, όταν βρέθηκε  το πτώμα. Οι δύο μικρότερες γιόρταζαν τα επικείμενα γενέθλια της Scout στη Νέα Υόρκη, ενώ η μεγαλύτερη βρισκόταν σε επαγγελματική περιοδεία.

Η υπόθεση δεν έχει σταματήσει να διερευνάται από τις αρχές, με την κορυφαία και γοητευτική ηθοποιό, να βρίσκεται για άλλη μία φορά στο επίκεντρο των tabloids.

Διάβασε επίσης στο Peoplegreece

Οι κόρες της Demi Moore ξεσαλώνουν και το δείχνουν στο διαδίκτυο: Topless στο πάρτι της Miley Cyrus

Demi Moore-Rumer Willis: Διακοπές στο Μεξικό