CELEBRITIES

H Cynthia Nixon είναι υποψήφια κυβερνήτης της Νέας Υόρκης

Jason DeCrow/AP Images for Human Rights Campaign, File

Όλα τα ίδια αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν. Μία φράση απολύτως ταιριαστή με την παγκόσμια πολιτική σκηνή; Εν μέρει έχεις δίκιο όμως υπάρχουν και κάποιες κινήσεις που σε κάνουν να αναθεωρείς και να σκέφτεσαι πως κάπου εκεί έξω υπάρχει μία ελπίδα αλλαγής. Στο πλαίσιο αυτό να σε ενημερώσω πως η Cynthia Nixon ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφια κυβερνήτης της Νέας Υόρκης.

«Αγαπώ τη Νέα Υόρκη και σήμερα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για κυβερνήτης.» Με αυτό το μήνυμα στο Twiiter η Cynthia αλλάζει καριέρα.

 

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε το επιτελείο της, παρουσιάζεται ως η προοδευτική εναλλακτική του Andrew Cuomo, ενώ επισημαίνονται τα προβλήματα με τη Δικαιοσύνη που αντιμετωπίζουν αρκετοί συνεργάτες του.

«Θέλουμε η κυβέρνησή μας να εργαστεί εκ νέου, σε θέματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, στο να μπει ένα τέλος στις μαζικές φυλακίσεις, στο να επισκευάσει τον κατεστραμμένο υπόγειο σιδηρόδρομό μας. (…) Οι κυβερνώντες μας εγκατέλειψαν, είμαστε σήμερα η Πολιτεία με τη μεγαλύτερη ανισότητα στη χώρα. Έχουμε κουραστεί από τους πολιτικούς που ενδιαφέρονται περισσότερο για τα πρωτοσέλιδα και την εξουσία παρά για εμάς. Δεν γίνεται να έχουμε πλέον μία από τα ίδια».

 

Κεντρική Φωτογραφία: Jason DeCrow/AP Images for Human Rights Campaign, File