CELEBRITIES

Chiara Ferragni: Τα τρία φορέματα του γάμου της και οι ωραιότερες γαμήλιες φωτογραφίες

Instagram/Fedez

Όχι ένα, όχι δύο αλλά τρία look δημιουργήθηκαν για την ημέρα του γάμου της Chiara Ferragni. Η Ιταλίδα επιχειρηματίας της μόδας παντρεύτηκε χθες τον ράπερ Fedez στη Σικελία, και ο γάμος της άνετα θα μπορούσε να συγκριθεί σε μέγεθος και πολυτέλεια με τον πρόσφατο βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

Το νυφικό της ήταν Dior, όπως και τα υπόλοιπα look της βραδιάς και η Chiara Ferragni δούλεψε γι’ αυτά απευθείας με τη σχεδιάστρια και πρώτη γυναίκα διευθύντρια του οίκου Maria Grazia Chiuri. Το ζευγάρι, οι αλλιώς οι Ferragnez όπως τους αποκαλούσαν όλο το τριήμερο του γάμου οι καλεσμένοι τους, μοιράστηκαν φωτογραφίες από την τελετή όπου μπορείς να δεις το εντυπωσιακό μήκος της ουράς του νυφικού, ενώ πόζαραν και με τον τρισχαριτωμένο γιο τους Leoncino.

Yes I do, forever

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

 

Noi

A post shared by Fedez (@fedez) on

 

Το δεύτερο φόρεμα είχε πάνω του όλα τα σύμβολα και στίχους του τραγουδιού το οποίο είχε γράψει ο Fedez για την Chiara προκειμένου να της κάνει πρόταση γάμου. Αν αυτό δεν είναι ο ρομαντισμός στην πιο πολυτελή εκδοχή του τότε τι είναι;

 

Το τρίτο look της βραδιάς για τη γαμήλια τελετή που είχε άρωμα και αίσθηση Coachella ήταν μια μετατροπή στο δεύτερο φόρεμα όπου η μακριά φούστα αντικαταστάθηκε με μία μίνι. Το ζευγάρι απόλαυσε την κάθε στιγμή με τους δικούς του ανθρώπους, τους φίλους και κυρίως την αγάπη του.

Instagram/Chiaraferragni

 

A post shared by Fedez (@fedez) on

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Fedez