CELEBRITIES

Γέννησε η Charlotte Casiraghi. Νέο μέλος στην πριγκιπική οικογένεια του Μονακό

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Μένοντας πιστή στον ρόλο της ευγενούς που ακολουθεί τους κανόνες της καρδιάς της και όχι το πρωτόκολλο, η κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό, η 32χρονη Charlotte Casiraghi απέκτησε το δεύτερο παιδί της εκτός γάμου, και πρώτο της με τον αρραβωνιαστικό της Dimitri Rassam.

Σύμφωνα με το αμερικανικό People η Charlotte Casiraghi απέκτησε ένα αγοράκι το πρωί της Κυριακής. Το νεογέννητο είναι το έβδομο εγγόνι της πριγκίπισσας Καρολίνας, και η τρίτη νέα άφιξη στην οικογένεια φέτος -γέννησαν επίσης οι σύζυγοι των γιων της Andrea και Pierre Casiraghi, Tatiana Santo Domingo και Beatrice Borromeo αντίστοιχα.

Η Charlotte Casiraghi γέννησε στο Νοσοκομείο της πριγκίπισσας Grace που έχει πάρει το όνομά της από την γιαγιά της Grace Kelly. Η ίδια έχει ακόμα έναν γιο, τον 4χρονο Raphael από τη σχέση της με τον κωμικό Fad Elmaleh ενώ ο μνηστήρας της και γιος της ηθοποιού Carole Bouquet έχει επίσης μία 7χρονη κόρη από προηγούμενο γάμο του.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων τα Χριστούγεννα του 2016 και αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Μάρτιο. Όπως αποκαλύπτει πρόσωπο από το περιβάλλον τους στο αμερικανικό περιοδικό σκέφτονται να κάνουν δύο γαμήλιες τελετές την άνοιξη του 2019.

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP