CELEBRITIES

Χώρισαν Channing Tatum και Jenna Dewan

Τίτλοι τέλους στη σχέση ενός ακόμα διάσημου ζευγαριού που πολλοί εκεί έξω ζήλευαν- με την καλή έννοια- για το πόσο ταιριαστοί κι αγαπημένοι είναι. Ο 37χρονος ηθοποιός και χορευτής Channing Tatum και η συνάδελφός του, Jenna Dewan, χωρίζουν μετά από 9 χρόνια γάμου. Δεν υπάρχει αγάπη πια, Νο 345625

Η ανακοίνωση έγινε από τον Channing, μέσω Instagram:

O ηθοποιός γράφει μεταξύ άλλων: «Γεια σου κόσμε, λοιπόν, έχουμε κάτι που θα θέλαμε να μοιραστούμε. Αρχικά είναι περίεργο που πρέπει να το μοιραστούμε με τον καθένα, αλλά αυτό είναι συνέπεια της ζωής που έχουμε επιλέξει να ζήσουμε, για την οποία είμαστε βαθιά ευγνώμονες. Ζούμε μια μοναδική στιγμή αλλά και μια στιγμή που η αλήθεια μπορεί εύκολα να παραμορφωθεί σε «εναλλακτικά γεγονότα» […]

Έχουμε επιλέξει με αγάπη να χωρίσουμε σαν ζευγάρι. Ερωτευτήκαμε βαθιά τόσα πολλά χρόνια πριν και είχαμε ένα μαγικό ταξίδι μαζί. Απολύτως τίποτα δεν έχει αλλάξει από το πόσο αγαπάμε ο ένας τον άλλο, αλλάη αγάπη είναι μία όμορφη περιπέτεια που από ‘δω και πέρα μας πηγαίνει σε διαφορετικά μονοπάτια. Δεν υπάρχουν ούτε μυστικά ούτε λάγνα μυστικά στη ρίζα αυτής μας της απόφασης- είμαστε απλά δύο καλύτεροι φίλοι που συνειδητοποιούμε ότι ήρθε η ώρα να πάρουμε χώρο και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο να ζήσει μία χαρούμενη, ολοκληρωμένη ζωή, όσο το δυνατόν περισσότερο». Ο Channing κλείνει την επιστολή του λέγοντας ότι με τη Jenna παραμένουν οικογένεια και αφοσιωμένοι γονείς. Επίσης ζητάει να γίνει σεβαστή οι ιδιωτικότητά τους και μας στέλνει την αγάπη του. ΠΟΙΑ ΑΓΑΠΗ ΒΡΕ CHANNING, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΠΙΑ.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν 12 χρόνια στο πλατό του Step Up. Παντρεύτηκαν το 2009 και το 2013 απέκτησαν την κόρη τους, Everly.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο ηθοποιός το τελευταίο καιρό δούλευε ασταμάτητα και μόνο το 2018 πήρε μέρος σε 4 ταινίες, γεγονός που δημιούργησε απόσταση ανάμεσα στο πρώην πια, ζευγάρι.

Κεντρική φωτογραφία: AP Images